Geboortelijsten

Voordelen van een geboortelijst bij Kamiel & Co:

- U kiest wat u praktisch vindt en wat u bovendien graag ziet.

- Uw familie, vrienden, kennissen vinden het dan ook makkelijker om een gepast geschenk voor u te vinden (online, in de winkel of telefonisch).

- Sommige geschenken bevinden zich in de wat hogere prijsklasse. Dan werken we uiteraard met cadeaubons en splitsen het artikel op in het gewenste bedrag.

- U voorkomt dat u geschenken meermaals ontvangt, die al dan niet in uw smaak vallen.

- Bij het afsluiten van de lijst, ontvangt u een geboortelijstkorting van 10% in de vorm van een waardebon. Deze bon bedraagt 10% van het totale bedrag aan gekochte artikels (excl. solden, acties) en blijft geldig!

- Ook artikels die u zelf koopt of voor de grootouders, of voor zwangere vriendinnen (excl. solden, acties) tellen mee in de 10%.

- Mensen kunnen bij ons gratis voor de deur parkeren!

- Niet alleen de inhoud van een cadeautje is belangrijk, maar ook de verpakking ervan. De gekozen artikels worden mooi verpakt meegegeven.

Hoe werken wij?

- Wij nemen graag de tijd voor het opstellen van uw lijst. Best maakt u een twee- tot drietal uurtjes vrij om de lijst samen te stellen. Het samenstellen van de lijst kan, bij voorkeur, in de namiddag of op een zaterdag.

- Best maakt u een afspraak zo’n tien à twaalf weken voor de vermoedelijke bevallingsdatum, dit in functie van de levertermijnen van onze leveranciers.

- Bij het opstellen van de lijst geven wij u graag alle nodige informatie en advies.

- U ontvangt één dagje nadien een gedetailleerde lijst met prijsvermelding.

- U mag de geboortelijst thuis eerst nog eens rustig overlopen en eventuele wijzigingen aanbrengen.

- In functie van de bestellingen, is het aanbevolen na een week de lijst te bevestigen. Familie, vrienden, … mogen vanaf dat moment een geschenk reserveren van de lijst (telefonisch, via internet of in de winkel).

- Wij zorgen ervoor dat de gekozen artikels zorgvuldig in een kastje in de winkel worden tentoongesteld voor uw familie en hierdoor hoeven zij dus niet op een onpersoonlijk computerscherm een keuze te maken.

- Er geldt enkel op de speciaal bestelde artikels een aankoopverplichting (dit zijn niet courante artikels in collecties) en op kledingcollecties, evenals promoties en koopjes. Deze worden altijd aan de toekomstige ouders gemeld via e-mail.

- U ontvangt gratis kaartjes van onze zaak om bij uw geboortekaartje te stoppen.

- Elk artikel, afgehaald door de ouders, familie of vrienden, dient dezelfde dag in onze boekhouding te worden ingeschreven als verkocht. Om deze reden zien wij ons genoodzaakt om voor elk artikel – bij afhaling – contante betaling te vragen: cash of via bancontact. Er kunnen dus géén artikels zonder betaling meegegeven worden. Dank voor uw begrip hiervoor.

Niet vanuit de buurt?

Als je niet vanuit de buurt bent kan je ook een lijstje bij Kamiel & Co leggen.

- Maak een wenslijstje aan op onze webshop en laat ons dit weten

- Wij lijsten alles officieel op en bezorgen jullie login & wachtwoord

- Wij verzenden minimaal 1x week de bestelde artikels (dit gedurende 8 weken)

- Kadobons mogelijk en deze tellen mee in de 10% korting

- Bij afsluiting ontvangt u een digitale kadobon voor een bedrag van 10% van alle verkochte artikels (uitgez. Solden en afgeprijsde artikels.

- Kadobon blijft geldig en moet niet in 1x worden opgebruikt.

- Enkel speciale bestellingen + kleding zijn verplicht af te nemen. (Dit wordt duidelijk aangegeven)


Liever geen geboortelijst en toch korting? Dat kan met onze spaar- en plukvoorwaarden.

- Gratis registratie bij uw eerste bezoek in de winkel

- De spaarmethode duurt tot maximaal twee maanden na de geboorte

- Komt u aan het minimale totaalbedrag van 500 euro, ontvangt u bij afsluiting, 10% van het bedrag in de vorm van een waardebon, die onbeperkt geldig blijft.

- Indien gewenst ontvangt u kaartjes om aan familie, vrienden, collega’s te geven zodat u hen de tip kunt geven ook mee te sparen voor u!

Vraag ook naar onze speciale voorwaarden voor meubeltjes of kinderwagens!

Bekijk zeker ook onze webshop: www.kamielenco.be