Blog

Bugaboo Donkey Kid Kids and Goods

21.09.2011

Bugaboo Donkey Kinderwagen

Eindelijk is hij er de Bugaboo Donkey. Naast de Bugaboo Cameleon en de Bugaboo Bee een nieuwe wandelwagen in het gamma van Bugaboo.

Bugaboo DonkeyDe Bugaboo Donkey is geen tweelingkinderwagen het is 'a convertible'. De benaming kid, kids en goods geeft aan dat de wandelwagen kan gebruikt worden voor 1 kindje, voor 2 kindjes en dat er meer dan voldoende bergruimte is.

De wandelwagen wordt standaard geleverd voor één baby/kindje mee te vervoeren. Naast de draagmand of het zitje is er ook een extra afneembare boodschappenmand (tot 5kg) en een grote bagagemand(tot 10 kg) onderaan. Je kan dus 15 Kg aan bagage meenemen.

     

Voor twee kindjes is de wandelwagen uitbreidbaar met een extra zitje zodat het oudste kindje kan zitten terwijl je baby in de draagmand kan. Door het losmaken van drie klepjes kan je de wandelwagen breder maken zodat het zitje en de draagmand op het chassis passen. Ga je met één van beide kindjes op stap kan je het chassis weer smaller maken.

Als tweelingwandelwagen kan je deze wandelwagen ook gebruiken. Je kan dan beschikken over 2 draagmanden of 2 zitjes.

Ook is het mogelijk van één of twee Maxi-cosi's op het chassis te plaatsen. 

De wandelwagen heeft een verstelbare beugel zodat hij aangepast kan worden aan de lengte van de ouders. 

Om de stabiliteit van deze wandelwagen te bewaren werd geopteerd voor luchtbanden. Hierdoor vangen de banden de schokken en kon men de wandelwagen in hoogte en breedte beperken.

Kom vrijblijvend langs voor een demonstratie of informatie.

Met vriendelijke groeten,

Kamiel & Co

Voeg commentaar toe

Blog & nieuws

Kamiel & co op Instagram