Blog

crayola washimals hond
Nieuw

Crayola wasbaar en veilig

09.04.2019

Waarom kozen wij voor Crayola als knutselmerk?

Hierbij heel wat goeie redenen:

1. Ruim aanbod voor inspiratie voor creatitiviteit van kinderen: stiften, kleurpotloden, Color Wonder, stoepkrijt, stickers, schaartjes

2. Aanmoediging tot uiting van alles wat kinderen inspireert

3. Continue verbetering van producten

4. Ontwikkeling van producten die milieuvriendelijk gemaakt worden: gebruik van zonne-energie en recycled plastic in productie

6. Alle stiften (excl. de textielstiften) zijn perfect uitwasbaar

Zelf zijn we verzot op de Crayola washimals:

Voor de hele kleintjes is een verfschortje geen overbodige luxe.

Vervolgens vul je een kommetje met water. Een bodempje is voldoende en voorkomt ongelukken.

Met de 6 bijgeleverde stiften versier je de Washimals naar wens. Personaliseer de inkleurdiertjes zoals jij dat wilt. Laat je verbeelding de vrije loop.

Eenmaal klaar, mag de Washimal lekker in bad. Met een beetje water borstel je zo de kleurtjes weer eraf en even onder de kraan. Is het diertje klaar, dan droog je het af met een tissue. Nu is je Washimal weer stralend schoon en klaar voor de volgende ronde.

Om een schoon diertje te krijgen is het belangrijk om na elke wasbeurt het water te vervangen.

Allergieën: Producten die momenteel worden vervaardigd door Crayola (met uitzondering van de onder licentie geproduceerde producten) bevatten geen van de volgende ingrediënten die worden geassocieerd met veel voorkomende allergieën: pinda's, schaaldieren, vis, noten, eieren of melk. Gluten (tarwebloem) is een ingrediënt in Crayola Deeg. Andere Crayola modelleermaterialen, waaronder Model Magic® boetseermateriaal, Model Magic Fusion™, Modeling Clay en Air-Dry Clay zijn glutenvrij. Deze producten worden geproduceerd met dezelfde machines. Hoewel de machines voorafgaand aan de start van elke productiecyclus worden schoongemaakt, is er een kleine kans op sporen van gluten uit Crayola Dough in de andere modelleermaterialen.


Shop hier je Crayola Washimals!

Voeg commentaar toe
crayola dikke kleurpotloden
crayola silly scents stiften
crayola sjablonen dieren
crayola stickers fruit
crayola stoepkrijt

Blog & nieuws

Kamiel & co op Instagram