Blog

crocodile creek inox fles dino

Crocodile Creek drinkfles inox

15.04.2020

Hou je van heftige kleurtjes en knappe tekeningen? Dan zijn de artikels van Crocodile Creek zeker wat voor jou. Niet alleen zijn er mooie puzzels van Crocodile Creek maar ook drinkflessen en lunchboxen en niet te vergeten mooie snackdoosjes.

De snackdoosjes, drinkbussen, brooddozen en puzzels van Crocodile Creek hebben allemaal ongelooflijk mooie tekeningen die je kleuter zeker gaan aanspreken. Met de felle kleurtjes herkenbaar en mooi. Geen saaie prentjes maar hoogstaande designs voor jongens en meisjes. Bovendien van uitermate goede kwaliteit.

Nieuw dit jaar zijn de Crocodile Creek inox drinkflessen: de iso-thermische fles wordt geleverd met een sportdop en is afgewerkt met een leuke print. De inox waterflessen zijn gemaakt van het beste kwaliteitsstaal op de markt en staal is super duurzaam. Er zijn geen coatings aan de binnenkant van de fles gebruikt zodat het geen enkele vorm van chemicaliën of smaken heeft. Ideaal vanaf 3 jaar!

Wil je graag “assorti” zijn? Combineer dan de leuke producten van Crocodile Creek. Zo kan je je lunchbox en drinkfles uit inox van Crocodile Creek samen matchen.

Crocodile Creek zorgt niet alleen voor een leuke schooltijd of vakantieperiode maar ook voor speelgenot. Met de vloerpuzzels van Crocodile Creek heb je een leuk design en plezier. Sprookjes en prinsessen? Met deze puzzels tover je je vloer om in een sprookje. De jumbo stukken zijn ideaal voor kinderen vanaf 3 jaar. Ouders en grootouders zijn natuurlijk ook toegestaan.


Wil je ook een degelijke Crocodile Creek inox drinkfles?

crocodile creek 36 pcs unicron
crocodile creek 48 pcs day at the zoo
crocodile creek bento box mermaids
crocodile creek snack keeper mermaid
crocodile creek tritan fles race car
crocodile creek tritan fles unicorn a

Blog & nieuws

Kamiel & co op Instagram