Blog

done by deer tiny tropics kamielenco

Done by Deer Tiny Tropics

29.01.2019

Wie krijgt al lentekriebels bij het zien van de nieuwe Done by Deer Tiny Tropics collectie? Wij alvast wel! De catalogus kan je komen inkijken in de winkel, de eerste pre-orders voor geboortelijstjes zijn al geplaatst! Ook de pastelcollectie wordt vernieuwd... maar dat toonden we je al in onze vorige blog!

Welke referenties biedt Done by Deer je aan:

- De Tiny Tropics Baby body set van Done By Deer is een echte musthave. De set is voorzien van twee rompertjes en een rammelaar. De ene romper heeft een print van groene bladeren en de ander heeft een print van speelse dieren.

- Een mooie set van twee spuugdoeken of kleine hydrofiele doeken Tiny Tropics van Done by Deer. Met de prachtige groene bladeren een echte sfeermaker in de kinderkamer. Geschikt voor jongens en meisjes want het groen combineert prachtig met bijvoorbeeld; blauw, geel én roze.

- De prachtige kinderservies set Tiny Tropics Dinner Set van Done by Deer.

- Leuke Tiny Tropics To Go Friend Raffi rammelaar van de vrolijke giraf van het Deense merk Done by Deer. Leuk babyspeelgoed dat je gemakkelijk meeneemt want je kan hem overal aan vastklikken.

- Een prachtige Tiny Tropics Cozy Baby Nest van Done by Deer. Met de prachtige groene bladeren een echte sfeermaker in de babykamer. Een baby nestje zorgt voor een veilig gevoel voor je baby waardoor hij of zij heerlijk kan slapen. Of dit nu in hun eigen wiegjes is, of bij jullie in bed of in de box.

Interesse? Shop hier dan de Done by Deer Tiny Tropics online...

Shop hier Done by Deer Tiny Tropics!

Voeg commentaar toe
done by deer tiny tropics burp cloth kamielenco
done by deer tiny tropics speelmat bladeren kamielenco
done by deer tiny tropics speelmat spiegel
done by deer tiny tropics body set

Blog & nieuws

Kamiel & co op Instagram