Blog

dou my hands

Dou My Hands desinfecterende handspray

09.11.2018

Het Belgische handverzorgingsmerk Dou My Hands pakte vorig jaar uit met een desinfecterende handspray en hydraterende lotion op basis van guarana, een Braziliaanse bes. Naast deze geur bestond ook al de neutral en de ginger versie.

De guarana zorgt voor een fruitige toets wanneer je je handen reinigt of verzorgt. Daarnaast zijn deze handproducten ook nog verrijkt met allantoïne en D-panthenol, waardoor het irritaties verzacht en een herstellende werking heeft op huidbeschadigingen. Handig wanneer je handen het zwaar te verduren krijgen tijdens de koude wintermaanden.

Ook je nagellakremover is meestal een schuldige. Zit er aceton in? Dan gooi je dat ding beter meteen de vuilbak in. Aceton droogt namelijk je handen en nagels zo enorm uit dat je droge nagelriemen krijgt.

Dou My hands desinfecterende handspray is makkelijk voor op het vliegtuig (minder dan 100ml), in de auto of in je handtas. Je handen voelen meteen frisser en proper aan.

Door het regelmatig op je handen te sprayen, gaan bacteriën minder kans krijgen om je een verkoudheid aan te smeren (via je handen)!Handspray om een verkoudheid te vermijden!

Voeg commentaar toe
dou my hands 1
dou my hands 2

Blog & nieuws

Kamiel & co op Instagram