Blog

ergobaby metro buggy kamielenco voorbeeld

Ergobaby metro stroller

20.01.2019

Het Amerikaanse merk Ergobaby, dat ergonomische draagzakken als, inbakerdoeken en borstvoedingskussens produceert, heeft een gloednieuw product! De Ergobaby Metro stroller die je kan gebruiken tot 18kg!

De Metro verlegt de grenzen, door comfort en ergonomisch design waar Ergobaby bekend voor staat, te integreren in een ultra-compact design dat je makkelijk kan meenemen op de bus, de metro, de handbagageruimte in de meeste vliegtuigen en in kleine koffers van de auto.

Alle producten van Ergobaby worden steeds gekenmerkt door hun ergonomisch ontwerp en comfort, voor zowel ouder als baby. De Metro plooibuggy vormt hier geen uitzondering op en is de eerste plooibuggy die het “rug-vriendelijke” label krijgt van de dokters van het AGR (Campagne voor gezondere ruggen) in Duitsland.

De ergonomische aspecten van de plooibuggy zijn:

- de pluchen gewatteerde zitting met geavanceerde veelzijdige steun

- een aanpasbare voetsteun om je baby zoveel mogelijk comfort te bieden

- de grote achterwielen en de vering van de Metro zorgen voor een comfortabele rit dus je rijdt met gemak over barsten, geplaveide straten en stoepranden.

Wat zijn de voordelen:

  • Met één hand makkelijk op te vouwen – het is zo gemakkelijk dat je je baby op één arm kan vasthouden en de buggy in een beweging kan uitvouwen met de andere hand
  • Lichtgewicht – weegt maar 6,3 kg. Deze buggy biedt alle comfort van een standaard buggy in een ultra-compact design, perfect om in de stad of op reis te gebruiken
  • Alledaagse handigheidjes – grote opbergmand onder de buggy, verborgen zakje in de zitting voor kleinere items zoals een telefoon en geldbeugel, afneembare en wasbare hoes op de zitting en meer.
  • Ontworpen voor alle seizoenen – wanneer nodig laat de ademende stof lucht door. Regenscherm is inbegrepen
  • Vanaf de geboorte – De Metro Newborn Kit voorziet in alle comfort en stijl van een kinderwagen, maar dan op een compacte buggy. Je installeert de Metro Newborn Kit in amper 2 minuten – geen gereedschap nodig. Dus je kan de Metro Stroller gebruiken vanaf de geboorte, tot 18 kilogram!
  • Gemoedsrust – 2 jaar garantie

Een carrybag (apart aan te kopen) maakt het gemakkelijk om de Metro plooibuggy overal comfortabel mee te nemen.

In het vliegtuig met de Ergobaby Metro stroller

Voeg commentaar toe
ergobaby metro buggy kamielenco 1
ergobaby metro buggy kamielenco 2
ergobaby metro buggy kamielenco

Blog & nieuws

Kamiel & co op Instagram