Blog

handed by shoppers

Handed By tassen en luiermandjes

21.11.2018

Waarom zou je Handed By tassen kopen? Ik kan het niet anders zeggen: om het milieu te sparen en eerlijke arbeid aan te moedigen, toch?

Handed By is gekend voor handgevlochten:

- manden: voor in de luiertafel zijn de mandjes Bibbona en Verona specifiek handig om op de leggers te plaatsen

- shoppers: Handed By Paris shopper voor je boodschappen bij de bakker, slager, groentenboer, ... om geen plastic zakjes te gebruiken en weg te gooien...

- woonaccessoires zoals bloempotjes, serviesbakjes, ...

Handed By producten zijn gemaakt van materialen die het milieu zo weinig mogelijk belasten. Ze maken gebruik van recycled plastic en bamboe. Des te meer zijn de producten luxueus en zeer deftig in kwaliteit.

Bij Handed By geven ze hun handwerkers een eerlijk loon en garanderen ze dan ook dat elk product op een eerlijke manier wordt gemaakt: geen kinderarbeid, maar juist betrokkenheid bij de educatie van de kinderen van hun handwerkers. Geen massa productie in fabrieken maar kleinschalige projecten met persoonlijke langdurige partnerships. Daarnaast proberen ze zoveel mogelijk gerecyclede,- en duurzame materialen te gebruiken voor onze collecties.

Handed By design is herkenbaar aan het unieke merkstempel in de vorm van een handafdruk. Alles waar hun hand op staat, wordt op een eerlijke manier gemaakt en is gegarandeerd 100% kinderarbeid vrij.

Plasticvrij? Doe JIJ ook mee voor de volgende generatie?


Shop hier makkelijk je Handed By Shopper!

Voeg commentaar toe
handed by voorbeeld luiertafel
handed by bibbona greyish green
handed by shopper dark grey
handed by verona flint grey

Blog & nieuws

Kamiel & co op Instagram