Blog

jp1

Jeune Premier rugzakjes

28.11.2017

Jeune Premier is een stijlvolle collectie met schooltassen, reistassen en accessoires van Belgische origine. De boekentassen hebben een ongelooflijk draagcomfort en zijn voorzien van een mooie en praktische indeling. Kwaliteit en design staan voor Jeune Premier op de hoogste plank en we mogen met fierheid stellen dat deze schooltassen en valiesjes van Jeune Premier jaren meegaan!

De Midi boekentas is een hoog kwalitatieve twee-vaks schooltas en gemaakt van een 100% waterafstotende Oxford polyester. Het handvat en het voorvak zijn gemaakt van duurzaam eco-leder. Iedere JP schooltas bevat een extra karabijnhaak waar de JP kidsbag makkelijk kan worden aan vast gemaakt. Achteraan bevinden zich twee stevige, zeer comfortabele en gemakkelijk verstelbare ergonomische rugriemen!

De coole kidsbag of zwemzak met Jeune Premier print is gemaakt van een waterafstotende Oxford polyester en heeft twee rugkoorden. Aangezien de Oxford polyester een materiaal is dat ademt, blijven natte kleren in perfecte staat.

Kleine elastiekjes houden je potloden en stiften keurig op hun plaats in de Jeune Premier pennendoos. Deze bevat een hoog kwalitatieve NY rits met een oversized Jeune Premier ecoller. De door Jeune Premier gebruikte hoog kwalitatieve materialen zijn zoals altijd water-, olie- en vuilafstotend.

Dit eindejaar komt het Oostende merk met een nieuwe mini-collectie. De thema's zijn: bow, gnomes, posh parrots, forest creatures boy and girl, seahorses en roadmap. Het Jeune Premier boekentasje mini is een startersmodelletje voor de kleuter met een grootte van 30.5 x 25.5 x 10cm. Het Ralphie rugzakje is 24 x 29 x 9cm en ideaal voor een fijner kindje. Nieuw is de Billie mini met leuke handvatjes die goed in de kinderhandjes passen en voor leuke uitstapjes naar oma, opa of meter, is er de Jeune Premier suitcase mini met een grootte van 40 x 30 x 15cm. Jouw kindje kan al niet wachten op de volgende uitstap!
Voeg commentaar toe
jp2
jp3
jp4
jp5

Blog & nieuws

Kamiel & co op Instagram