Blog

kidzroom cat animal academy medium kamielenco

Kidzroom rugzakjes

24.01.2019

Ben je op zoek naar de ideale rugzak voor je kind? Een Kidzroom rugzak heeft tal van leuke prints, een heerlijk draagcomfort en oog voor detail.

Het Nederlandse merk Kidzroom ontwerpt de leukste rugzakken en tassen voor peuters, kleuters, lagere school kinderen en hun mama's en papa's. Kidzroom brengt rugzakken op maat van kinderen. Zo zijn de kinderrugzakken voorzien van optimaal comfort op de rug en schouders. De rugzakjes zijn gemaakt uit stevig materiaal met veel aandacht voor details, leuke prints en afwerking. Een Kidzroom rugzak is door zijn prachtige prints dan ook onweerstaanbaar voor kinderen en hun ouders.

De rugzakjes hebben een praktisch formaat met een hoofdvak wat voldoende ruimte biedt voor een knuffel of luier voor het kinderdagverblijf of een fruitbreak voor op school. Het voorvakje is met rits en extra drukknoopje af te sluiten, het rugpand is verstevigd en de schouderbanden zijn gefoamd en in lengte verstelbaar. De rugzak is verder voorzien van een stevige lus om aan de bovenzijde te dragen.

De nieuwste Kidzroom rugzakjes online zijn

- Kidzroom cat

- Kidzroom crocodile

- Kidzroom sloth (luiaard)

- Kidzroom fearless pink, army of grey

Shop hier je coole Kidzroom rugzak!

Voeg commentaar toe
kidzroom crocodile animal academy medium kamielenco
kidzroom crocodile1 animal academy small kamielenco
kidzroom fearless grey kamielenco1
kidzroom hearts trolley
kidzroom rugzak fearless grey kamielenco1

Blog & nieuws

Kamiel & co op Instagram