Blog

koeka speendoekje soft blue2k_enl.jpg

Koeka soft blue

02.02.2016

Koeka soft blue

Op zoek naar nieuwe producten van Koeka? Hier vind je altijd een overzicht van de nieuwste items. Nieuwe kleuren maar ook nieuwe producten.  Een nieuwe kleur is Koeka soft blue - een lentefris blauw dat in tal van Koeka artikels online en in de winkel bij ons te koop is.  Neem nu maar de slab, wrapper, speendoekje, badcape, waskussenhoes, dekentje Oslo met wafel en nog zoveel meer!  Een nieuw artikel is de Koeka toilettas Amsterdam met wafelstructuur: nuttig om mee op stap te nemen en met een handige ritssluiting en pvc aan de binnenkant!

Kenmerkend voor de vaste collectie van Koeka, is dat deze ‘never out of stock’ is. Dit betekent dat deze producten altijd op voorraad zijn en dus snel geleverd kunnen worden. Deze vaste collectie wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe producten en kleuren. 
Daarnaast ontwerpt Koeka jaarlijks een wisselende zomer- en wintercollectie. Voor haar basiscollectie maakt Koeka nog steeds veelvuldig gebruik van badstof. Ook wafel en canvas zijn populaire stoffen. Voor de voering wordt veel gebruikt gemaakt van flanel en teddy.Blog & nieuws

Kamiel & co op Instagram