Blog

lassig nieuwe collectie1

Lassig slabbetjes en zoveel meer

07.12.2018

Eind september stelde Lassig, op de grootste kinderbeurs wereldwijd, in Keulen de nieuwe collectie Lassig slabbetjes en nog zoveel meer voor.

Met nieuwe kleuren, duurzame materialen en doordachte concepten, gaat Lassig de winter met een frisse wind tegemoet.

Hier kan je al ontdekken welke producten jij kan verwachten van Lassig!

Het ene bord is niet het andere... bij Lässig wordt het eetservies verder uitgebreid met de duurzame bordjes uit bamboe in de trendy kleurtjes perzik, pruim, mint en bosbeer.

Nagelnieuw zijn de dubbelwandige containertjes uit inox voor het eerste voedingspapje of de babymaaltijd onderweg. Het dierentrio Little Chums wordt hier verdergezet met de kat, muis en de hond in rustige kleurtjes. Ook het soepje voor de kleutertjes kan er perfect in op school - lekker warm tijdens de winter - of een yoghurt met fruit lekker fris in de zomer!

Met de nieuwe Adventure kindercollectie, scoort Lassig perfect voor iedere avontuurlijke uitstap en dit zowel voor jongens als meisjes. Van rugzak, over trolley tot de brooddoos en drinkflesjes uit inox: deze collectie tovert een glimlach op je gezicht en geeft je honger naar meer! De rugzakjes worden in de versies BUS in het blauw en TIPI in oudroze aangeboden. In de verpakking krijg je bovendien textielstickers, waarmee je de kleinste en grootste avonturen op je rugzak of trolley kan personaliseren!

Hier smelt je gewoon van... kijk maar 's!

Voeg commentaar toe
lassig nieuwe collectie
lassig nieuwe collectie2
lassig nieuwe collectie3
lassig nieuwe collectie4

Blog & nieuws

Kamiel & co op Instagram