Blog

misioo ballenbad_enl.jpg

Misioo ballenbad

23.02.2017

Wie vindt het niet leuk - het Misioo ballenbad. Je hebt bij Kamiel & Co de keuze tussen ronde en vierkante ballenbadjes. Een groot ballenbad, helemaal hip en trendy voor in jouw moderne woonkamer. Ze zijn gemaakt van foam en hebben een wasbare zachte hoes met een rits onderaan. Te wassen op 40 graden. Handig! De ballen zijn niet giftig en CE Certified. De ballenbadjes zijn maar liefst gevuld met een combinatie van 200 zwarte en witte balletjes.  De buitenrand is heerlijk zacht zodat jouw kindje zich niet pijn kan doen eraan. 

En we hebben het getest in de winkel en maar liefst 3 kids van rond de 4 jaar samen erin - was duidelijk een grappig succes.  Op zich raden we het badje aan voor kinderen van 1 tot 5 jaar, maar afgelopen week zat een jonge kleine puber erin van 9 jaar en zei tegen de mama: kopen die handel, mama, kan ik lekker chillen! Punt is wel: af en toe vliegen de balletjes in het rond hier in de winkel, maar dat nemen we er graag bij - ze moeten dan ook weer netjes opruimen.   Vroeger waren de driewielers het favoriete speelgoed van onze jonge klantjes, maar nu is de Misioo ballpit the absolute favourite of all kids.  

Je kan het Misioo ballenbad goedkoper dan op andere plekken vinden, maar bij Kamiel & Co hebben we een mooie eerlijke prijs. En online is het portvrij verzonden en heb je deze snel in huis!

Voeg commentaar toe

Blog & nieuws

Kamiel & co op Instagram