Blog

P6218350

Someone winter 2018

21.06.2018

Someone winter 2018 online kopen doe je hier: het Belgische merk is er voor schattige meisjes en stoere jongens, voor kleine rebellen en grappige kids. De collectie is behoorlijk breed qua keuze, eigentijds, gevarieerd, en kwalitatief zeer goed. Het merk brengt vrolijke kinderkleding in opvallende kleuren, met speelse en ludieke prints, aangename materialen voor de kids en de mama's (qua wassen en strijken), en gekke motiefjes. Someone is vlot, grappig, sportief, en verwijst in zijn collectie graag naar dieren en de natuur. Voor de meisjes zijn jurkjes met dierenprints dan ook een absolute hit. Stoere T-shirts met dino's en jeeps zijn dan weer helemaal cool bevonden door de jongens.

Het merk Someone is opgestart door het Belgische bedrijf Fast Fashion Partners. Met kwalitatieve kleding voor betaalbare prijzen, heeft het merk zich in korte tijd op de kaart gezet. Someone is er voor meisjes en jongens, en is beschikbaar van maat 92 tot 140.

De Someone wintercollectie 2018 heeft volgende thema's voor de meisjes:

- ballet: heerlijke balletschoentjes en volop glitter

- cato

- fox

- geike

- horses: lieflijke paardenprints met pailletten

en voor de jongens: coole beren, het chill-thema, de ruimte, ...

Gaat jouw hart ook al sneller kloppen van Someone kinderkleding? Bekijk alvast het grote aanbod Someone Kids bij www.kamielenco.be en plaats je bestelling met het grootste gemak. Vervolgens wordt je webshopbestelling binnen de 2 werkdagen bij jou thuis afgeleverd.

Someone winter 2018 zie je hier online

Voeg commentaar toe
P6218353
P6218355
P6218356
someone kids winter

Blog & nieuws

Kamiel & co op Instagram