Blog

someone z 18

Someone zomer 2018

02.01.2018

Someone is een vrolijk en kleurrijk kinderkledingmerk van Belgische origine en ja, dat moeten we in ere houden! Het merk staat voor comfort, stofjes die je weinig tot niet hoeft te strijken, dus lekker makkelijk zitten voor de kids. Wij bij, Kamiel & Co, volgen de jongens- en de meisjescollectie van de maten 92 tot en met 140. De stuks worden in pakketten verkocht en geleverd en kunnen hierdoor niet zo makkelijk bijbesteld worden. Vandaar dat wij jullie adviseren het favoriete stuk best zo snel mogelijk online in onze webshop of in onze winkel te Diepenbeek te scoren!

De meisjescollectie van Someone zomer 2018 heeft een ruim aanbod in de Chic feestcollectie: jurkjes in soft peach en ecru, glimmende shorts in mint of soft peach, t-shirts met prints van gouden bolletjes, en gilets in deze pasteltinten en bijpassende haarlintjes en handtasjes. Deze stuks kunnen perfect dienen voor het zusje bij de communie of bij een huwelijksfeest. De Line collectie is dan weer een meer casual collectie. De jongens krijgen dit jaar veel blauw, kakigroen en grijs met prints als fietsen, 'trouble maker', dino's en skateboards.

Kom zeker dit seizoen even langs, want deze stuks zijn in prijsklasse zeer interessant en scoort hierdoor, samen met de stijl, behoorlijk goed!

bekijk de Someone zomercollectie 2018

Voeg commentaar toe
someone dino
someone line
someone z 18

Blog & nieuws

Kamiel & co op Instagram