Blog

SXSFP3052023

Suavinex fopspeentjes 2019

29.01.2019

Ontdek het ruime gamma van exclusieve Suavinex fopspenen online hier.

Wij kozen voor de fopspenen van Suavinex omdat dit Spaanse merk een bijzonder ruim aanbod heeft aan latex fopspenen, zowel als siliconen.

Er zijn spenen gemaakt van rubber (latex) en siliconen. Rubberen spenen hebben een bruine kleur, siliconen spenen zijn transparant. Rubberen spenen hebben het voordeel dat ze soepeler zijn, waardoor ze minder invloed uitoefenen op het gebit. Siliconen spenen zijn iets steviger, waardoor ze minder snel slijten. Rubber (latex) kan allergieën opwekken, dat heb je niet met siliconen spenen.

Wat is het verschil tussen anatomisch of fysiologische tutjes: Daarop is het antwoord simpel: de meeste misvormingen van het gebit zijn te wijten aan de zuigbeweging zelf, onafhankelijk van de vorm van de fopspeen.

Naast fopspenen en flesjes hebben we ook allerlei accessoires van dit merk, zoals borstel en kam, melkpoederdoosjes, fopspeenkettingen en zo veel meer. En belangrijk voor de moderne mama: alle producten hebben een prachtig design!

Voor 2019 zijn er de nieuwste Suavinex Fusion fopspenen: je vindt er, zoals we intussen gewoon zijn van Suavinex, de knapste prints en kleurtjes.

- Suavinex fopspeen dogs

- Suavinex fopspeen dalmatians

- Suavinex fopspeen turkey

- Suavinex fopspeen leaves

- Suavinex fopspeen butterflies

Aan jullie de keuze welke je print, kleur, vorm, kwaliteit je wenst voor jouw kleine spruit!Suavinex fopspeen fusion 2019

Voeg commentaar toe
SXSFP2052221
SXLFA3052139
SXSFP2052252
SXSFP3051989
SXSFP3052016

Blog & nieuws

Kamiel & co op Instagram