Blog

Trixie_24_mix_02

Trixie speelgoed

24.10.2018

Verras je kind in de periode van de Sint met de nieuwe speelgoedlijn van Trixie. Het merk is al jaren gekend voor knappe prints in park- en bedbekledingen, tetra doekjes, badcapes, hoesjes voor de maxi-cosi en relaxen.

Ook de Trixie rugzakjes en boekentasjes doen het goed in de verkoop en mogen gewassen worden in de machine.

Nieuw is de Trixie speelmat en talrijke babyspeeltjes in de gekende diertjes: Mrs. Elephant, Mr. Fox, Mr. Raccoon en Mr. Polar Bear.

Kies speelgoed dat aansluit bij de interesse en de mogelijkheden van het kindje. Kijk zeker naar wat het leuk vindt, maar hou ook rekening met welk speelgoed past bij zijn leeftijd en zijn ontwikkeling. Het heeft namelijk geen zin het kind prentenboeken te geven als het daar nog te jong voor is of geen interesse voor heeft.

De Trixie speelmat Mr. Fox bijvoorbeeld is ideaal voor de leeftijd van een baby van 0 tot 12 maanden. Deze speelmat van Trixie zorgt dat je baby's zintuigen op allerlei manieren gestimuleerd worden. Een spiegeltje, bijtring, een rammelaar, knisperende materialen en flapperende oren maken het geheel een heus speelparadijs.

De leuke activiteitenspiraal van Trixie draait zich vlotjes rond de maxi-cosi of het park of je gebruikt deze aan de veiligheidsbeugel van je kinderwagen.

De Trixie rattle (bijtring/rammelaar) kan je kindje zelfs met zijn kleinste vingertjes vastgrijpen. De Trixie Mr. Raccoon activity toy met het spiegeltje en de rammelaar zijn dan weer ideaal voor de leeftijd van 6-12 maanden om actie/reactie te stimuleren.

Om de Trixie speelgoedlijn compleet te maken, moest er uiteraard ook een knuffeldoekje in de collectie toegevoegd worden. Met dit zacht en lief knuffeldoekje van Trixie, kan je kindje al zijn of haar eerste avonturen delen.

De kleine knoop aan het doekje zorgt ervoor dat het tutje van je kindje niet verloren gaat.

Wij zijn helemaal fan van Trixie Mr. Fox! Shop hier je favoriete Trixie speelmat!

Fan van Trixie Mr. Fox? Hier shop je dit eenvoudig!

Voeg commentaar toe
Trixie_24_264_02
Trixie_24_263_04
Trixie_24_266_06
Trixie_24_275_07
Trixie_24_281_04

Blog & nieuws

Kamiel & co op Instagram