Geboortelijsten

Je bent zwanger? Proficiat!

Waarom raden wij een geboortelijst voor jou aan?

- je kiest zelf wat je graag ziet en zo kom je minder snel voor verrassingen te staan (geen stapel knuffels, kleding die niet bij jouw stijl passen, …)

- mensen kiezen liever een cadeautje voor een baby dan enkel maar geld te storten (het is persoonlijker omdat het een start van nieuw leven is, en bij dat moment wil graag iedereen uit je omgeving aanwezig zijn en dit liefst met een cadeautje dat jij graag ziet)

- ook al zijn sommige artikels wat duurder, dan kunnen we deze natuurlijk wel in waardebonnen opsplitsen voor jou

- vergeet zeker ook niet dat jij extra verwend wordt bij de afsluiting van de lijst (na de babyborrel of na +/- 8 weken): dan krijg je een mooie waardebon van 10% van alle gekochte artikels op je lijst (excl. solden, acties) en deze blijft onbeperkt geldig! Handig om je tweede autostoel aan te schaffen of nog wat kleding bijvoorbeeld.

- heeft je vriendin, nichtje of mama ook nog wat nodig? Dan tellen deze artikels uiteraard ook mee in de waardebon van 10% (excl. acties, solden)

- en er is voor iedereen parking voor de deur! Handig om snel je spulletjes te komen afhalen of voor de gehaaste familie op weg naar het ziekenhuis (slechts op 5 minuutjes van Hasselt en 10 min. naar Genk)

- het oog wil natuurlijk ook altijd wat: daarom maken wij zelf, en niet de klant (zoals in een keten) een leuk geschenkje van het cadeautje dat zij kozen.

Hoe gaat het allemaal in zijn werk?

- Jij neemt even contact op met ons om een afspraak te maken (best een 10-tal weken voor je uitgerekende datum): dat kan op een namiddag (omdat we graag wat meer tijd voor je maken) of op een zaterdag.

- we stellen samen jouw geboortelijst op aan de hand van deze lijst en geven je graag gedurende een 2 à 3-tal uurtjes (of meer!) alle nuttige informatie en een drankje erbij voor de gezelligheid!

- hierna zie je wellicht de bomen niet meer door het bos, en daarom kiezen wij ervoor jou de lijst binnen de 24 uur toe te sturen met alle prijzen

- voor de speciaal te bestellen artikels op jouw lijst, vragen we een bevestiging binnen de 7 dagen (kinderwagen, kamertje, kleding) en de andere artikels mogen altijd in annulatie of er kunnen ook andere toegevoegd worden (de verplichte artikels worden via mail gemeld aan de ouders met XXX achter de artikels – dus geen verrassingen!)

- je familie en vrienden kunnen bij ons online (met foto’s) bestellen op je lijst en jij kan met een privé-paswoord de aankopen ook online opvolgen

- bestellen ze liever niet online, dan komen ze toch even langs en kijken ze in jouw persoonlijk geboortelijstkastje waarin jouw gekozen artikels geëtaleerd worden. Niet zoals bij de ketens: niet elke oma/opa kan overweg met een scherm waarop ze moeten kiezen en enkel een fotootje zien…

- ook raden wij je aan een aantal voorkeuren door te geven (omdat je toch graag eerst je luierkussen, parkje, matrasje, … hebt). Wij zetten dit graag met een duidelijke vermelding erbij!

- bij Kamiel & Co ben je geen nummer (zoals bij de ketens), maar weten we graag wie je bent – spring dus gerust af en toe eens binnen

- vergeet zeker niet: we hebben continu acties op alle kinderwagens, autostoelen en baby- en tienerkamers!

Ben je niet vanuit de buurt?

Als je niet vanuit de buurt bent, kan je ook een lijstje bij Kamiel & Co leggen.

- maak een wenslijstje aan op onze webshop en laat ons dit weten via een mailtje of telefoontje

- wij lijsten alles netjes op en bezorgen jullie login & wachtwoord

- wij verzenden minimaal 1x week de bestelde artikels (dit gedurende 8 weken)

- cadeaubons zijn ook mogelijk en deze tellen mee in de 10% korting

- bij afsluiting ontvang je een digitale bon voor een bedrag van 10% van alle verkochte artikels (uitgez. solden, afgeprijsde artikels) en deze blijft onbeperkt geldig.

- Enkel speciale bestellingen en kleding zijn verplicht af te nemen: geen verrassingen zodus!

Liever geen geboortelijst en toch korting? Dat kan met onze spaar- en plukvoorwaarden.

- laat je gegevens achter bij je eerste bezoek in de winkel

- alles wat je vanaf nu koopt in de winkel en dit tot 8 weken na de bevalling, telt mee in de 10% cadeaubon die je achteraf krijgt (excl. solden, acties). Ook de aankopen van je vriendin of mama worden meegeteld!