Blog

Acties tijdens onze opendeurdagen

18.03.2012

OPENDEURDAGEN bij Kamiel & Co

Cosi Sleep MykoVanaf dinsdag 20 t/m zondag 25 maart zijn het opendeurdagen bij Kamiel & Co. Kom zeker eens langs bij ons in de winkel en maak kans op één van de leuke en talrijke prijzen. Net zoals vorig jaar is onze prijzenpot weer goed gevuld met o. a. een Bloom Nano eetstoel, Cosi Sleep, Karibu zitjes, Angelcare pampercontainer + vullingen, Dimpel knuffeltjes, kledingsetjes van Lief!, wiegjes van Bopita, ... Kom zeker langs in de winkel en vul het deelnemingsformulier in & vul de vraag in op onze facebookpagina, button wordt 'fan en win' . Het delen van onze berichten in de volgende dagen wordt zeer sterk geapprecieerd. 

Van dinsdag 20 maart tot 31 maart geven we 10% directe korting op de lente- en zomercollectie. Online kan u gebruik maken van de kortingscode PASEN.

 

 

Bugaboo Donkey Twin WandelwagenSpeciale actie Stokke wandelwagen tot 31/03. Bij aankoop van een Stokke Xplory Compleet aan 949 euro krijg je de voetenzak en de parasol er gratis bij. Adviesverkoopsprijs van het totaalpakket is 1278 euro uw voordeel is dus 329 euro. 

Ook de wandelwagens van Bugaboo zijn bij ons zeer scherp geprijsd. Zo kan u de Bugaboo Cameleon kopen aan 879 euro. Inclusief een Bugaboo voetenzak en Bugaboo parasol in de door u gewenste kleur. Kom zeker ook langs om onze actieprijzen van de Bugaboo Donkey te kennen.

Blog & nieuws

Kamiel & co op Instagram