Blog

hangloose boxkleed-dark-heather hangmatam_enl.jpg

Hangloose baby

03.03.2016

Hangloose baby

Het is allemaal begonnen in de bijkeuken van Tante Tini. Toen Dick vader werd, kreeg hij van zijn tante als kraamcadeau de eerste versie van de Hangloose Baby: van badstof, met ringen en touwtjes aan de babybox bevestigd. De toepassing bleek een groot succes en de reacties waren lovend. Zelfs de kraamhulp had met haar 20 jaar ervaring in het vak niet eerder zo’n mooie oplossing gezien. Ze hoefde niet meer te bukken om de baby neer te leggen of op te pakken. Én de baby lag in een rechte lighouding. Dick: ‘ik had echt het gevoel dat Huub heel ontspannen in het kleed lag. Huub was een huilbaby en hij werd meteen stil als ik hem erin legde. Ik kreeg veel positieve reacties en dacht meteen: 'Hier moet ik wat mee’.
Buurman Daniel kwam op kraamvisite en ook hij kon het idee van een zwevend boxkleed niet meer los laten. Daniel: ‘Ik ben gaan tekenen en ontwerpen en kwam toen op het idee van de naam Hangloose Baby’.
De naam Hangloose komt uit de surfwereld en is een wereldwijde begroeting onder surfers, waarbij men aan elkaar aangeeft dat het relaxt gaat.
De baby ligt veilig en vrij, op een relaxte manier, in het boxkleed.

Hangloose Baby is een boxkleed en hangmat in één. Dit zachte en stevige design-boxkleed bestaat uit verschillende lagen en materialen. De bovenlaag is gemaakt van natuurlijk katoen met een zachte luchtige vulling. De unieke stiklijnen van de bovenlaag zijn geïnspireerd op de Japanse origami papiervouwkunst. Door de stiklijnen kan de bovenlaag op verschillende manieren worden omgevouwen en kun je een veilige omgeving voor je baby creëeren. De onderlaag is gemaakt van een stevig canvas en kan worden opgespannen in de hoeken van een babybox. De baby ligt heerlijk op de zachte bovenlaag en door de stevige onderlaag veilig met een rechte lighouding. Hangloose Baby is zwevend in de babybox te gebruiken als hangmat voor baby's van 0 tot 3 maanden. Hangloose Baby is tevens geschikt om buiten de deur te gebruiken als speel- of boxkleed: In het park, op het strand of gewoon in de tuin of op het balkon. 

Dus kopen maar die Hangloose baby hangmat en boxkleed!

Blog & nieuws

Kamiel & co op Instagram