Blog

kidzroom 1

Kidzroom rugzakjes

13.11.2017

Op zoek naar een leuk klein en trendy rugzakje voor jouw peuter of kleuter? Dan vind je wel zeker je keuze tussen de guitige Kidzroom rugzakjes. Kleurrijke, leuke en bovenal praktische tassen om mee op uitstap of naar de kleuterschool te nemen.

Voor de stoere jongens adviseren wij de Kidzroom white Superhero of white Robot versie in black and white of de meest populaire Planes in zwart-wit. Daarentegen voor de meisjes mag het toch lief en hartelijk zijn: daar kiezen wij voor de Kidzroom black and white bows of hearts rugzak of de nieuwere light grey gold rush, of voor de liefhebber ook in het zwart met goud verkrijgbaar.

Je kan deze rugzakjes uiteraard ook gebruiken om gezellig bij oma en opa te gaan logeren of om mee te nemen naar de kinderopvang als de luiertas te groot is geworden en liever privé-eigendom blijft... Dan mag een rugzakje met de nodige spulletjes niet ontbreken.

Alle Kidzroom rugzakjes zijn geproduceerd uit polyester met details gemaakt van faux-leather. Hierdoor zijn de rugzakjes makkelijk schoon te krijgen trouwens: want je kent wellicht de beker die wel 's niet antilek is. De grootte van de rugzakjes is 31cm x 23cm x 9cm. Ze kregen aan de achterzijde een dikke versteviging en ook de schouderbandjes kan je eenvoudig verstellen voor een optimaal draagcomfort. De grote lus, aan de ritssluiting, maakt het bovendien handig voor jouw kindje om te ritssluiting eenvoudiger te openen.

Ben jij ook fan van deze schattige en trendy rugzakjes? Dan kan je meteen hier bestellen en heb je 'm snel in huis!

Voeg commentaar toe
kidzroom 2
kidzroom 3
kidzroom 4
kidzroom 5
kidzroom

Blog & nieuws

Kamiel & co op Instagram