Blog

koeka slab dijon saffier kamielenco
Nieuw

Koeka Dijon

13.03.2019

De Koeka Rome slab is sinds jaren gekend als 'de Koeka slab'. Jaren krijgen we de reactie van klanten dat dit allerbeste slab is - goed in de was en absorbeert super en zit goed rond het nekje van je baby en peuter!

Maar er moet vernieuwing zijn: De slab Dijon van Koeka is erg praktisch door de fijne grote afmeting waardoor de kleding goed beschermd wordt tegen knoeien. Bovendien is de slab met drukknopen in twee verschillende standen dicht te maken en past daardoor zowel bij een baby als een peuter.
Uniek aan deze slab is de leuke druppel vorm. De slab is gemaakt van vochtopnemend badstof, is gemakkelijk te wassen en blijft kwalitatief mooi. De Koeka Dijon slab is in tal van kleurtjes te verkrijgen en is afgewerkt met een biesje dat perfect matcht met de kleur van het badstof.

Trouwens, je kan je Dijon slab unieker maken door een naam te laten borduren op het badstof.

Samenstelling: 90% katoen 10% polyamide

OEKO TEX gekeurd:

Bij Koeka vinden ze het belangrijk dat ze artikelen maken die veilig zijn voor de gezondheid van kinderen. Daarom vind je op bijna al de Koeka baby & kids artikelen het Öko-tex label. Het Öko-tex label geeft je de waarborg dat deze artikelen gemaakt worden van materialen die geen stoffen bevatten die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid van kinderen (bijv. lood, cadmium, benzeen en arsenicum). De artikelen worden jaarlijks getest volgens de criteria van de Öko-tex 100 norm.

Hoe leuk die Koeka Dijon slab!

Voeg commentaar toe
koeka slab dijon leaf kamielenco
koeka slab dijon shadow pink kamielenco
koeka slab dijon silver grey kamielenco
koeka slab dijon soft bluekamielenco
koeka slab dijon steel grey kamielenco

Blog & nieuws

Kamiel & co op Instagram