Blog

liewood beeld leo

Liewood summer time

10.02.2021

De LIEWOOD zomercollectie 2021 zal binnenkomen in februari maart nog volop in coronacrisis. En met momenten lijkt de zomer een eeuwigheid van ons verwijderd maar aangezien we allemaal in hetzelfde bootje zitten en ieder van ons wel wat om naar uit te kijken kan gebruiken, willen we deze wondermooie en praktische collectie toch even in de kijker zetten. Al is het maar om even jullie gedachten te verzetten.

Zomer bij LIEWOOD betekent heerlijk rondlopen in je favoriete zwemkledij - uit UV werend stof en in de mooiste prints - maar ook lekker spelen met water of zand in de tuin, op het strand, misschien wel op vakantie en met de prachtige zandspeeltjes. De flexibele emmertjes of gietertjes in de mooiste kleuren, schepjes tot een zandzeefje in de mooiste kleuren. En zomer dat betekent natuurlijk zon in overvloed. Oh ja die zon! Heerlijk maar het staat ook gelijk aan zonnebescherming. En waar vind je stijlvolle zonnehoedjes voor je baby en kind? Wel ook hier ben je aan het juiste adres om niet alleen een super praktisch item te shoppen maar ook wondermooi. In een bijpassende print of contrasterende. Met oortjes of zonder. Een zonnehoedje of zonnepet.

Alle zonnehoedjes van Liewood zijn gemaakt van UV werende stof met de hoogste beschermde factor 50+.

Denk ook maar aan het Liewood Amara badpak of de Liewood Noah swimshirt in UV-werend materiaal. Ook deze verrassende zomer 2021 zal zalig lang en warm worden! Eindeloos strandplezier met de hippe Liewood Bre watersandalen en de handige Liewood Roomie badponcho's. Nadien doe je een warme Liewood Augusta badcape aan en dromen maar van je favoriete volgende vakantiebestemming!


Shop hier snel je favo items van Liewood!

liewood beeld bre
liewood badcape
liewood beeld foto
liewood beeld roomie
liewood beeld tut
liewood dante beach set safari
liewood flesjes

Blog & nieuws

Kamiel & co op Instagram