Blog

lottie spring ballet celebration

Lottie poppen

19.05.2020

Wat zijn ze knap de Lottie poppen - echte meisjes en een rage in de Verenigde Staten.

Spelen met deze unieke, leuke poppen is als spelen met een echt kind: ze zien eruit als moderne kids, gekleed in eigentijdse kleren, die gemaakt zijn van kleurrijke stoffen. Ze zien opzettelijk niet uit als een volwassen vrouwenlichaam. Geen make-up, geen hoge hakken en geen borsten. Lottie is op zich een verademing in deze tijden, waarin kids zich steeds meer op idealen focussen.

Het lichaam van de pop is gebaseerd op de verhoudingen van een kind van 9 jaar. Net als echte kinderen willen Lottie en haar vrienden Sammi, Mia, Emily, Finn en Sophia lekker naar buiten om vol energie en levenslust te spelen.

De schattige Lottie popjes hebben een lengte van 18 cm en zijn daarmee ideaal voor kinderen om overal mee naar toe te nemen. Blond, bruin of zwart haar, brildragend of een getinte huidskleur. Voor ieder meisje is er wel een Lottie die écht op haar lijkt.

Wat we ook wel erg leuk aan deze poppen vinden: Ze kan op eigen benen staan! Niet zoals onze Barbies... Een echte Lottie kan alles worden, van sterrenkundige tot paardenmeisje en van onderzoeker tot Miss Survival. Net als échte meisjes

Kijk gezellig effe rond in de categorie Lottie poppen en vind jouw ideale pop die past bij jouw kind!


Lottie poppen zijn geen Barbies, maar een kind zoals dat van jou!

lottie pop flower girl
lottie pony pals
lottie pop queen of the castle
lottie pop schooldagen

Blog & nieuws

Kamiel & co op Instagram