Blog

mayoral winter 1

Mayoral winter 2018

27.06.2018

Mayoral winter 2018 online bestellen? Deze Spaanse collectie biedt je een baby- en kinderkleding collectie die stijlvol, modieus en gunstig geprijsd is en de hoogst mogelijke kwaliteit aanbiedt.

Mayoral heeft een breed productaanbod voor meisjes: van dagelijkse school- & speeloutfits tot kleedjes voor speciale gelegenheden.

Daarnaast is ook de jongenscollectie een mix van klassiek en sportief, smart casual met de mogelijkheid om met laagjes te werken.

Deze Mayoral winter 2018 hebben we voor jullie een selectie gemaakt van meisjes en jongens baby vanaf maatje 68 tot en met 86 en voor de kids van maatje 92 tot en met 134.

De Mayoral winter 2018 meisjes typeert zich met deze snoepjeskleurige shirts: pink, raspberry, natural, nude maar ook het wat donkerdere navy en steel grey en de niet te missen glitters of pailletten (sequins). Vooral de super slim fit broek in navy en zwart is bijzonder populair voor smal gebouwde meisjes. Voor de jongens zijn er bike-prints en VW-busjes, mini's, VW kevers en kleurrijke ski's in honeygeel, wine red, petroleum en dark navy.

In het volgende zomerseizoen van Mayoral kiezen we voor jullie ook een doopcollectie die zeer prijsgunstig is!


Dit was voor zomer 2018 ons beste merk!

Voeg commentaar toe
mayoral winter 2018
mayoral winter meisjes
mayoral winter 2018 kleedje
mayoral jongens winter
mayoral winter jongens
mayoral winter

Blog & nieuws

Kamiel & co op Instagram