Blog

fot nomi 1

Nomi eetstoel ervaringen

23.03.2018

Bij Kamiel en Co zijn er vaak leuke wedstrijden online en deze keer besloot ik er eens een keertje aan mee te doen. En jawel… ik heb een Nomi eetstoel gewonnen om de wiebelbilletjes van mijn dochtertje Mila op te zetten!
Ik mocht kiezen welke kleur van zitje en welke houtsoort ik het liefste zag, ik koos voor het frame in lichte eik en het zitje in het grijs!
Nog geen 3 dagen later kreeg ik een berichtje dat de stoel er al was! Ik ging hem samen met Mila afhalen in de winkel. De stoel in elkaar steken was al niet meer nodig, wij kregen hem gebruiksklaar mee!
Eens thuis was het tijd om te eten, de ideale gelegenheid om de stoel voor de eerste keer uit te proberen. Mila was erg fier dat ze een nieuw stoeltje had. Ze bleef er dan ook meteen keurig op zitten en at haar eten met veel smaak op. De stoel is zeer licht om te dragen en past perfect onder onze tafel. Hij is handig te verstellen voor wanneer onze deugniet nog een beetje groter zal worden.
Bij het eten hoort natuurlijk ook wat gesmodder, alle restje kon ik makkelijk met een natte doek weer afvegen, het stoelt zag er daarna weer spik en span uit!
Enkele dagen later gingen we pannenkoeken bakken, we rolden de stoel naar de keuken en zo kon Mila makkelijk mee kijken terwijl mama de pannenkoeken aan het bakken was.
We zijn heel erg bij met onze Nomi-stoel en zullen er waarschijnlijk nog jaren plezier aan beleven!
Een dikke kus en dank je wel
Van Ken, Caroline en Mila!

Welke kleur zou jij kiezen?

Voeg commentaar toe
fot nomi 2
fot nomi 4
foto nomi 5
foto nomi

Blog & nieuws

Kamiel & co op Instagram