Blog

liewood dante beach set panda
Nieuw

Paasvakantie met Liewood

05.03.2019

Voor jullie komende paasvakantie, kan je hier je Liewood Dante beachset makkelijk online scoren of in de winkel uiteraard ook!

Laat je kleintje heerlijk op het strand spelen! De Liewood strandset bestaat uit een emmer met een vrolijke print van een konijntje, een hark, een schep en leuke vormpjes. Dat worden fantastische zandkastelen en leuke zandtuintjes!

Maar vergeet ook de Liewood Sindy watersandaaltjes niet: je hebt ze in allerlei maatjes voor je kids! Binnenkort zijn de Amara badpakjes van Liewood ook geleverd en kan je kindjes naar hartelust ravotten in het water!

Een badcape of ook wel een poncho is ideaal voor na het zwemmen of voor op het strand. Je hoeft geen moeilijke fratsen uit te halen om deze badcape aan te trekken. Lekker luchtig en kinderen hebben alle bewegingsruimte in deze Liewood Augusta badcape.

En lekker in het hotel of het strandhuisje aankomen na de zwempartij? Dan hebben we honger en op vakantie gebruik je deze handige Liewood Tilda slabbetjes uit silicone. Zo hoef je geen 12 badstoffen stuks in je bagage te stoppen. Gewoon even onder de kraan en hopla klaar voor de volgende maaltijd!

Fijne Paasvakantie met Liewood!

Op vakantie met Liewood!

Voeg commentaar toe
liewood gorm zonnehoed rose sprout
liewood sandalen
liewood slab
liewood tilda rabbit blue wave
liewood dante beach set rabbit

Blog & nieuws

Kamiel & co op Instagram