Blog

rosajou makeup

Rosajou makeup voor kids

29.10.2019

Ken je Rosajou makeup al voor kids?

Rosajou is de meest gezonde make-up collectie voor kinderen van 5 tot 10 jaar, ontwikkeld met de grootste zorg door Franse laboratoria. Plezier hebben met het je mooi maken met gezonde en lichte producten is het hoofddoel van Rosajou.

De ambitie van Rosajou is: plezier! Het doel is zeker niet om onze kleine meisjes te veranderen in fashionistas. Rosajou gaat vooral om plezier maken. Door te lachen met je vrienden, je nagellak af te stemmen op je favoriete snoepje en gekleurde kusjes aan je knuffeldier te geven. En mama in de gaten houden als ze haar make-up op doet om dit te na te doen……… ssssssst het is een geheimpje.

We bieden een nagellak op waterbasis (peel-off), met shea verrijkte lippenbalsem en een zachte blush voor de finishing touch. Alle producten zijn gewijd aan de kinderhuid en voldoen aan de Europese richtlijnen voor cosmetica voor kinderen.

Omdat de kinderhuidjes volgens ons het beste verdienen, gebruiken ze bij Rosajou ingrediënten van hoge kwaliteit en bijna exclusieve van natuurlijke ingrediënten.

Rosajou heeft ook giftsets en deze moet je zeker eens bekijken als verjaardagscadeautje!

Wat een leuk Rosajou makeup cadeautje!

rosajou-blush-2-in-1-kamielenco
rosajou-giftset-nagels-winter
rosajou-lipstick-ballerine
rosajou-make-up-borstel-blush-kamielenco
rosajou-nagellak-ballerine-kamielenco-kopen
rosajou-nagellak-opera-kamielenco

Blog & nieuws

Kamiel & co op Instagram