Blog

skip hop guacomole

Skip Hop badspeelgoed

13.08.2019

Skip Hop verrastte ons vandaag met heel wat nieuwe referenties Skip Hop speelgoed! Moet je zeker eens online kijken of kom effe langs in de winkel om alles eens te voelen en zien.

Unicorn en dino gaan er vandoor in het bad. Wanneer ze contact maken met water geven ze licht. Je kleintje zal heel wat plezier beleven met deze lichtgevende vriendjes. Creëer een unieke badbeleving en je kan ze gebruiken vanaf 9 maanden.

De Skip Hop Moby badmat verhindert het uitglijden van de baby, terwijl het zachte oppervlak comfortabel is als je baby speelt. Zuignappen houden de mat stevig op zijn plaats terwijl je kleintje spettert en spat.

En wat vind je van de Skip Hop Guacamole gitaar? Rock-a-mole! Met deze superleuke Skip Hop avocado gitaar beleeft je kleintje uren muziekpret! Druk op de knopjes of draai aan de pit om zo de leukste deuntjes te spelen en speelt 6 verschillende liedjes! Perfect voor kindjes vanaf 6 maanden.

Mijn persoonlijke favoriet? De Skip Hop selfie phone. Let's take a selfie! Dit super grappige telefoontje van Skip Hop heeft een spiegeltje waarop oortjes en neusjes verschijnen zodat ze een leuke selfie kunnen nemen! Er zitten 6 liedjes in en 3 face filters.

En let op: er volgt zeker nog veel meer nieuws van het Amerikaanse Skip Hop!Jihaa, speel je favo liedje met de leuke Skip Hop gitaar!

skip hop selfie phone 1
skip hop dino
skip hop badmat grey 2
skip hop light up bath toy unicorn foto

Blog & nieuws

Kamiel & co op Instagram