Blog

someone2

Someone zomer 2019

02.01.2019

Someone zomer 2019 online kopen doe je hier: het Belgische merk is er voor schattige meisjes en stoere jongens, voor kleine rebellen en grappige kids. De collectie is behoorlijk breed qua keuze, eigentijds, gevarieerd, en kwalitatief zeer goed. Het merk brengt vrolijke kinderkleding in opvallende kleuren, met speelse en ludieke prints, aangename materialen voor de kids en de mama's (qua wassen en strijken), en gekke motiefjes. Someone is vlot, grappig, sportief, en verwijst in zijn collectie graag naar dieren en de natuur. Voor de meisjes zijn jurkjes met dierenprints dan ook een absolute hit. Stoere T-shirts met dino's en jeeps zijn dan weer helemaal cool bevonden door de jongens.

Het merk Someone is opgestart door het Belgische bedrijf Fast Fashion Partners. Met kwalitatieve kleding voor betaalbare prijzen, heeft het merk zich in korte tijd op de kaart gezet. Someone is er voor meisjes en jongens, en is beschikbaar van maat 92 tot 140.

De Someone wintercollectie 2019 heeft volgende thema's voor de meisjes:

- Buddy: heerlijk schattige hondjes - we denken poedeltjes!

- Rainbow: felgekleurde kleedjes en t-shirts met de regenboog erop!

- Unicorn: eenhoorn t-shirts met glitter

- Parrot: vogeltjes op leuke fleurige kleedjes

- Candy: je kent wel die hartjes als snoep - knap thema

- Sugar: alles wat lekker is, staat op deze zomerstuks van Someone

Bekijk ook zeker de Someone communiecollectie!

en voor de jongens: Bicycle, alles rond wielrennen - Bumpcar, leuke stoere botsauto's, op shirts, zwemshorten, ...

Gaat jouw hart ook al sneller kloppen van Someone kinderkleding? Bekijk alvast het grote aanbod Someone Kids bij www.kamielenco.be en plaats je bestelling met het grootste gemak. Vervolgens wordt je webshopbestelling binnen de 2 werkdagen bij jou thuis afgeleverd.

Hier shop je je favorietjes van Someone!

Voeg commentaar toe
someone1
someone3
someone4
someone5
someone6

Blog & nieuws

Kamiel & co op Instagram