Blog

stokke flexi bath newborn support

Stokke Flexi Bath

10.06.2019

Het Stokke Flexi Bath is een plastic opvouwbaar badje met anti-slip onderkant en is perfect voor onderweg, thuis of in je tuin. Wat handig is aan het Stokke Flexi Bath is als je weinig ruimte hebt, bijvoorbeeld op een appartement, dan vouw je hem in tot een klein en compact pakket.

Het badje kan je makkelijk leeg laten lopen omdat de dop aan de onderkant zit - dus even in de douche en het is gebeurd. Je kan het Stokke Flexi Bath ook in het grote bad zetten, zodat je waterbesparend tewerk kan gaan! De dop geeft een rozige kleur aan als het water te warm is voor je kindje en wordt paars als de temperatuur van het water ok is.

Het Stokke badje kan je gebruiken met de newborn support vanaf geboorte, zodat je meer je handen vrij hebt om samen te spelen, en achteraf is het te gebruiken tot ongeveer 4 jaar.

Het laten weglopen van het water gaat heel gemakkelijk met de dop aan de onderkant. Even in je douche zetten of buiten en voila, het badje is leeg.

Wat ontbrak in het Stokke assortiment? De Flexi Bath standard: die is er nu wel. Deze standaard geeft je een betere houding en je kan wat beter je kindje vasthouden dan. De standaard is ideaal voor thuis, in de inloopdouche. Op vakantie ga je eerder het badje compact mee inplooien in je auto, en op locatie heeft je kindje altijd een zwembadje als het lekker warm wordt buiten!

Eigenschappen:

  • Ingeklapt: 63 x 10 x 24 cm (LxBxH)
  • Uitgeklapt: 66 x 39 x 24 cm (LxBxH)
  • Inhoud: 39 liter (vol)
  • Gewicht: 1.3 kg

De Stokke Flexi Bath Toy Cups zijn flexibele kleurrijke bekertjes voor in bad. Ze bestaan uit 4 bekertjes, in leuke kleurtjes, die allemaal in elkaar passen.

Twee bekertjes zijn dicht en twee bekertjes bevatten kleine gaatjes aan de onderkant. Je kunt er dus mee gieten, een regendouche maken, bekers vullen met water, stapelen, in de bekers knijpen of ermee scheppen. Als er geen water in zit blijven ze even op het water drijven.

  • Gemaakt van TPE en vrij van ftalaten, BPA en andere schadelijke stoffen
  • Veilig om in te bijten
  • Mag in de vaatwasser

Shop hier je Stokke flexi bath standaard!

stokke flexi bath baby
stokke flexi bath plooibaar
stokke flexi bath stand kamielenco
stokke flexi bath toy cups
Stokke Lovers logo
stokke opvouwbaar badje

Blog & nieuws

Kamiel & co op Instagram