Blog

tiger tribe movable window art butterflies
Nieuw

Tiger Tribe in de vakantie

10.02.2021

De vakantie komt eraan, en je weet niet goed wat te doen. Herkenbaar? Geen paniek! Gelukkig hebben we bij Kamiel & Co heel wat toffe leerrijke Tiger Tribe spelletjes binnen en creatieve sets om jouw kids voor te schotelen én bezig houden, bovendien zijn ze nog leerrijk ook.

Tiger Tribe brengt ons tal van kleur-, schilder- en speelsets in compacte vorm en helemaal compleet om meteen aan het spelen te slaan. Ideaal voor thuis tijdens de vakantie maar ook fijn voor onderweg.

Moet je wachten bij de kinesist, onderweg in de auto, ... de creatieve sets van Tiger Tribe zijn er in verschillende thema's en alles zit erin: leuke kleurbladen, stickers, stiften of kleurpotloden. Alles zit samen in een stevige doos die je perfect in je tas kan gooien of alles mooi samenhoudt zonder gedoe.

Bekijk hier snel deze nieuwe collectie, een droom voor elk creatief kind maar ook ideaal om je mini te stimuleren meer te tekenen, kleuren, stickeren. De speelsets zijn van uitstekende kwaliteit en bovendien ook leerrijk. Een cadeautip om altijd te scoren!

In een tijd waar alles met de dag digitaal wordt en schermtijd vaak een strijd is, zijn de Tiger Tribe-presentjes net dat waar ouders en kinderen naar verlangen. Vind terug plezier in het SPELEN met Tiger Tribe!

Scoor hier meteen je favoriete Tiger Tribe item!

tiger tribe colouring set crazy eyes a
tiger tribe colouring set jungle
tiger tribe movable window art butterfleis
tiger tribe paper dolls a
tiger tribe stained glass

Blog & nieuws

Kamiel & co op Instagram