Blog

tikiri badspeelgoed rubber kamielenco1

Tikiri badspeeltjes

11.01.2019

Tikiri Toys is een merk uit Sri Lanka dat speelgoed maakt dat is gericht op het welzijn van je kind. Deze zebra is gemaakt van natuurlijk rubber dat wordt gewonnen uit de Hevea, een boom die natuurlijk voorkomt in Sri Lanka. Omdat zowel de grondstof daar vandaan komt, en de productie er plaats vindt, blijft de CO2 uitstoot beperkt.

Het natuurrubber is waterbestendig, waardoor het speelgoed ook in bad gebruikt kan worden, maar let op, niet alle referenties hebben geen gaatje in het speeltje.

Tikiri is Singalees voor 'ieniemienie'. Dit merk maakt fairtrade speelgoed voor baby's en peuters. Hun speeltjes zijn gemaakt van 100% natuurlijk rubber, zonder kunstmatige toevoegingen. De materialen worden duurzaam gewonnen en zijn volledig vrij van schadelijke stoffen. Veilig spelen voor alle ieniemienie's dus!

Ook het kleuren van de speeltjes gebeurt door een 100% natuurlijk product op waterbasis, vrij van BPA en andere nare stoffen. De speeltjes zien er leuk uit, zijn flexibel, zacht en fijn om vast te nemen voor de kleine handjes.

Materiaal : 100% zeer flexibel en natuurlijk latex (hygiënisch en veilig) - BPA vrij

De Tikiri toys voor het bad kan je online bij ons shoppen: ken jij ze alle zes?!

Veilig en proper in het badje met Tikiri Toys!

Voeg commentaar toe
tikiri badspeelgoed rubber kamielenco2
tikiri badspeelgoed rubber kamielenco3
tikiri beer rubberen speeltje
tikiri beer rubberen speeltje1
tikiri flamingo rubberen speeltje
tikiri flamingo rubberen speeltje1

Blog & nieuws

Kamiel & co op Instagram