Blog

urban-iki-fietsstoeltje

Urban Iki fietsstoeltjes

08.02.2018

Ben jij op zoek naar een mooi en degelijk fietsstoeltje? Dan is het Urban Iki fietsstoeltje het antwoord voor ouders die zoeken naar 'hip' en 'kwalitatief' voor een zeer 'democratische prijs'! De producent OGK is marktleider in Japan en heeft voor het fietsende Nederland gekozen om er een vestiging te openen. Urban Iki brengt een stoeltje om vooraan en achteraan op de fiets te plaatsen. Voorwaarden voor creatie ervan waren: betaalbaar en een knap design voor jonge ouders. Onze eerste vraag was: hoe kan het zo mooi en goed zijn voor zo'n prijs? Door slim uitgedachte productieprocessen kan dit, en het stoeltje is zelf nog door de klant te monteren (wat super makkelijk is trouwens) en hierdoor is het bijzonder compact verpakt - hetgeen in transportkosten aardig scheelt. Het stoeltje vooraan kost 49 euro en dat van achterop kost 59 euro.

Wat moet een fietsstoeltje vooral zijn?

1. veilig

2. gebruiksvriendelijk

3. comfortabel voor het kind

4. mooi voor het oog

Voor de veiligheid van het Urban Iki fietsstoeltje is gekozen voor kwalitatieve materialen. Beide stoeltjes zijn getest en goedgekeurd door het Duitse testcentrum TÜV en dat geeft een goed en gerust gevoel. Je kan het fietsstoeltje gebruiken voor kindjes tussen 9-22kg.

Je kan ook alle verstelbare onderdelen zonder gereedschap met één hand bedienen en het is binnen 5 minuutjes geïnstalleerd op de stuurpen of op je bagagedrager. Ook kan de vijfpuntsgordel weggeklapt worden en de sluiting is zeer gebruiksvriendelijk.

Voor het comfort van het kindje is er gebruik gemaakt van een comfortabel en zacht rubber (de pads rond de gordels en de zitting) dat je makkelijk kan schoonmaken. Als je fiets in de regen even buiten stond, dan loopt het overtollige water ook netjes weg via een gootje.

Mooi design is natuurlijk ook belangrijk en deze Urban Iki fietsstoel is verkrijgbaar in black/black, black/brown, mintblue en baby pink.

Moest je je kindje vooraan op de fiets vervoeren, raden we zeker wel een organisch gevormd windscherm aan zodat je kleintje beschermd is tegen wind, regen en het felle licht!

Ook belangrijk is het anti-diefstalslotje dat erbij geleverd wordt!

Voeg commentaar toe
urban iki mint

Blog & nieuws

Kamiel & co op Instagram