Blog

Waterwipes-3-750x502

Waterwipes bestellen in een simpele klik

28.02.2018

Waterwipes babydoekjes kopen doe je eenvoudig, snel en veilig hier. Bestel je ze vandaag, heb je ze morgen of de dag nadien in huis. Vanaf 40 euro leveren wij portvrij bij jou en anders betaal je slechts 3 euro portkosten.

Welk babydoekje of billendoekje moet je kopen? Deze 3 criteria kunnen je helpen met het beste babydoekje te vinden:

  1. Beste babydoekjes zijn deze met zo weinig mogelijk ingrediënten (billendoekjes hebben een simpele functie en waarom heb je dan meer dan 20 ingrediënten nodig?)
  2. Billendoekjes bevatten best geen parfum (parfums zijn allergenen en niet aan te raden voor je baby's huidje
  3. Vochtige doekjes bevatten geen of zo weinig mogelijk bewaarmiddelen

Waarom de WaterWipes billendoekjes bestellen?

  • WaterWipes zijn de enige vochtige babydoekjes met slechts 2 ingrediënten = enkel gezuiverd water (99.9%) en een druppeltje grapefruitzaad extract
  • WaterWipes vochtige doekjes irriteren de huid op geen enkele manier en zorgen voor het voorkomen van luieruitslag en andere huidproblemen
  • Je maakt makkelijk babyhandjes en -mondjes schoon op een huidvriendelijke manier door het gebruik van de Waterwipes (zonder uitdrogingsverschijselen)
  • De WaterWipes zijn vrij van chemicaliën en bevatten geen bewaarmiddelen. Hierdoor is de houdbaarheidsdatum eerder beperkt tot 6 maanden na aankoop. Maar je hebt ze dan ook dagelijks veel nodig.

Vind je de WaterWipes eerder aan de prijzige kant, gebruik je simpelweg wasbare babydoekjes Cheeky Wipes die je in een plastic boxje trekt en in een andere gooit wanneer ze vies zijn. Nog milieuvriendelijk en goedkoper ook.

Maar voor onderweg in de luiertas zijn dan weer de WaterWipes handiger, omdat je de wasbare stoffen doekjes natuurlijk niet weg wil gooien en niet met doekjes vol plas en ontlasting in de tas wil lopen (hoe goed ingepakt ze ook zijn).

Een pakket Waterwipes bevat 60 doekjes, maar ook grootverpakkingen zijn mogelijk aan een gunstiger tarief. Hier bestel je ze snel.

Voeg commentaar toe
water wipes

Blog & nieuws

Kamiel & co op Instagram