Blog

bemini foto_enl.jpg

Baby Boum wordt BEMINI

24.02.2016

BeMini is de nieuwe naam van Baby Boum

Bij Baby Boum stond een naamsverandering aan te komen!  Het merk dat naambekendheid kreeg door zijn Bemini slaapzakken met ritssluiting was toe aan vernieuwing.  BEMINI is de nieuwe naam en staat voor, hét Belgische merk van zachtheid en magie, maar vooral voor de kleintjes.

Sinds 2002, Nathalie Gubin en Bernard Gustot, partners in op werk en in het leven, bieden interessante bruikbare en innovatieve producten aan voor de baby’s en de ouders. Waarborg van creatie, productie en distributie, het merk is momenteel aanwezig in meer dan 800 gespecialiseerde winkels.
Het echtpaar, samen met hun team, ontwikkelen functionele artikelen en vernuftige technische kenmerken, die ook gepatenteerd zijn. Het merk, met het oog op technische details van creaties et strikte controle, legt vooral het nadruk op kleurpaletten en zachte materialen. Om creativiteit, kwaliteit en functionaliteit met elkaar te verzoenen, is elk ontworpen product strikt getest. Aangezien het welzijn van baby onze grootste prioriteit is, zijn zachtheid, veiligheid en vreugde steeds aanwezig.

2016 is het jaar van de verandering…. Nieuwe collecties, nieuwe filosofie; Baby Boum wordt Bemini. Versterkt door het verleden, illustreert deze nieuwe persoonlijkheid de evolutie van het merk en zijn toekomstperspectieven: een nieuw universum met nog meer liefde en sereniteit.
We zijn trots over onze verwezenlijkingen en over het feit dat zoveel ouders ons laten weten dat zij heel tevreden zijn. Het is dan ook een voorrecht voor ons om deze bijzondere gelukservaring met u te delen.

Met Bemini, willen we altijd klein blijven …

DON'T WORRY, BE MINI !


Blog & nieuws

Kamiel & co op Instagram