Blog

beaba neo nachtblauw babycook

Beaba babycook Neo

04.12.2018

Waarom je een Beaba babycook Neo online kopen zal of in de stenen winkel van www.kamielenco.be

De Beaba Babycook Neo is de meest recente stoomkoker-mixer van het Franse merk. Nog nooit ging maaltijden maken voor je kleinste spruit zo makkelijk en dit dankzij de hoogwaardige materialen die ze gebruikten voor deze nieuwe Beaba babycook.

Wat doet het toestel:

- Babycook Neo stoomt

- Babycook Neo mixt

- Babycook Neo ontdooit

- Babycook Neo verwarmt: erg handig wanneer je een kleine voorraad in de vriezer of in de koelkast hebt liggen!

Goed, je zegt al meteen: maar dat doen toch meerdere modellen...

Klopt, maar de pot is gemaakt uit glas en inox en geen pvc onderdelen die onderhevig zijn aan vervanging. De glazen pot blijft ook mooi in de vaatwasser (terwijl de pvc - versie een lelijke oranje-achtige kleur krijgt en plastic neemt nu eenmaal geurtjes op - en glas helemaal niet). Ook is de glazen pot bijzonder groot met een inhoud van 1250 ml.

Je krijgt bovendien een compact en bijzonder mooi design toestel voor in je luxe-keuken en het apparaat werkt bijzonder ecologisch volgens slow-cooking principes: Bij slow cooking hou je bereidingstemperaturen aan tot maximaal 99 °C, maar meestal zelfs hooguit 80 °C. Die lagere temperaturen zorgen voor een rijke smaakontwikkeling, omdat alle ingrediënten tijd hebben om smaak af te geven.

Maar het is nog niet gedaan: je krijgt bij aankoop van de Beaba babycook Neo een 5 jaar garantie via de app Béaba & Ik. De app biedt verder nog recepten en tips.

Je wilt wellicht toch het beste voor je kindje: dan moet je dit Beaba Babycook Neo toestel zeker overwegen: de voorbereidingen vereisen ongeveer 15 minuten. De Neo geeft een waarschuwing door middel van een lichtsignaal wanneer de maaltijd klaar is.

De 7 redenen:

1. De Babycook Beaba Neo stoomt je aardappeltjes, vis, vlees, groentjes en je behoudt de vitamines en mineralen

2. De Babycook Beaba Neo heeft een grote glazen pot die netjes blijft in de vaatwasser en geen kleurtjes opneemt

3. De Babycook Beaba Neo ontdooit en verwarmt zodat je ook je kleine voorraad uit de vriezer kan opwarmen zonder microgolfoven

4. De Babycook Beaba heeft onderdelen uit inox (het snijblad blijft scherper): het waterreservoir is ook uitgerust met een grote opening die het onderhoud en het ontkalken vergemakkelijkt

5. De Babycook Beaba Neo heeft een luxueus design dat het waard is om in je keuken te pronken

6. De Beaba Babycook Neo staat voor 5 jaar garantie

7. De Beaba Babycook Neo biedt je een gratis app met heel wat tips en recepten!

Voeg commentaar toe
beaba neo nachtblauw babycook1
beaba neo nachtblauw babycook2
beaba neo nachtblauw babycook3
beaba neon bewaarpotje glas

Blog & nieuws

Kamiel & co op Instagram