Blog

bobux step up_enl.jpg

Bobux zomerschoentjes

15.02.2016

Bobux Step Up zomercollectie

Bobux online ontwerpt kinderschoenen die bij elke leeftijd de correcte anatomische vorm van groeiende kindervoetjes respecteert. Ouders mogen gerust zijn: voetjes kunnen onbelemmerd groeien en dragen hele comfortabele schoenen! 

Voor de Step Up schoentjes: uw kind stapt aan de hand, stapt zelf – kruipt soms ook nog. Beginnende stappertjes hebben een unieke voetvorm, die je terug vindt in ons Step Up gamma. 

Vanaf het begin het juiste paar schoenen kiezen is essentieel, aangezien de voetjes van kinderen zo zacht en buigzaam beginnen, hebben ze volledige ruimte nodig, zoals Moeder Natuur het bedoeld heeft. Strakke sokken, stijve zolen en materialen die niet bewegen en buigen staan gezonde ontwikkeling in de weg. Het erge is dat ze pas pijn beginnen te voelen als het leed reeds geschied is.

Wist je dat peuters hun hoofdjes rechter houden als ze blootvoets stappen, om hun visuele horizon te gebruiken bij hun evenwicht?

Toch wel. Dankzij de zintuigelijke feedback die ze krijgen van de grond, moeten ze minder vaak naar beneden kijken, waardoor ze anders uit evenwicht zouden raken en zouden vallen. Dus, blootvoets stappen ontwikkelt niet alleen spieren, ligamenten en de kracht van zowel voet als voetboog, het verhoogt ook het bewustzijn van hun eigen positie ten opzichte van de ruimte rondom, en draagt bij tot een goede houding.Blog & nieuws

Kamiel & co op Instagram