Blog

bugaboo blend cameleon3_enl.jpg

Bugaboo Cameleon3 Blend special edition

20.10.2015

Bugaboo Cameleon3 Blend

Deze special edition Bugaboo Cameleon³ Blend wordt gekenmerkt door een natuurlijke elegantie en combineert een stijlvolle buitenbekleding van zachtgeborstelde polyester tweed met een blauwe TENCEL®*®* binnenvoering. De kinderwagen ademt een sfeer van zachte geborgenheid en biedt ouders en kun kind een maximum aan comfort.

Deze Bugaboo Blend heeft een stijlvolle leatherlook handvat die mooi samenvloeit met de lichtgrijze quilt jersey matras en het zachte gebreide dekentje.  In de rugleuning achteraan zit bovendien een handig vak om snel en makkelijk wat op te bergen.

Wat zit er in het Bugaboo Blend pakket?

- onderstel

- zitje

- draagmand

- kap

- wiegdekje

- gebreid dekentje

- opbergmandje

- regenscherm

Deze kinderwagen is compatibel met de Maxi-Cosi Cabriofix, Pebble, Pebble Plus, BeSafe iZi Go autostoeltjes mits de gepaste adapters.

TENCEL® wordt gemaakt van een natuurlijke eucalyptusvezel. Omdat alleen bomen uit duurzaam beheerde bossen worden gebruikt, heeft TENCEL® het Europese Eco-label. Het materiaal, dat koel en heel zacht aanvoelt, is sterk en duurzaam en daarmee perfect geschikt voor een kinderwagenvoering. Als extra bonus zijn TENCEL®-vezels vochtabsorberend, zodat ze een bacterievrije omgeving creëren voor je kind. TENCEL® is een gedeponeerd handelsmerk van Lenzing Aktiengesellschaft.


Blog & nieuws

Kamiel & co op Instagram