Blog

caramel-et-cie-boekentas-les-lapins-bleus-caramel

Caramel & Cie

01.07.2020

Ontdek de betaalbare boekentassen voor kinderen van het prachtige Franse merk Caramel et Cie!

Caramel et Cie is een trendy merk dat betoverende collecties boekentassen, tassen en rugzakken creëert met oog voor detail, bruikbaarheid en kwaliteit. Ontwerpster Rafaela Garcia ontwerpt niet zomaar een boekentas, ze creëert een prachtig accessoire dat kinderen, meisjes, jongens en ouders aanspreekt. Met een boekentas van Caramel et Cie ga je in stijl naar school. Prachtige tassen, rugzakken en boekentassen met gevoel voor mode en degelijk tegelijkertijd.

Caramel et Cie schooltassen voor de lagere school en ze zijn verkrijgbaar in verschillende mooie patronen zoals wolf, dino, tijger en vlinder, katjes en hierbij is meestal de bijpassende pennenzak te verkrijgen!

Bewonder deze collectie en laat je verbazen door de mooie prijs-kwaliteit verhouding!

De schooltassen van Caramel en cie zijn voorzien van een extra handvat op de plek waar er het snelst slijtage is en zo heb je steeds een reserve bij de hand. Er is ook de mogelijkheid je naam te vermelden in het naamlabel dat zich bevindt in de boekentas. Met deze boekentas gaat je kindje veilig naar school!

Bovendien zijn ze gemaakt uit 100% polyester en hebben ze twee verstelbare ergonomische schouderriemen. Er zijn verschillende vakken waarin je al je mappen kunt opbergen. Er is ook een bescherming voor jouw kindje door de gewatteerde rug. Dit zorgt voor extra versteviging aan de rug en schoudertjes.

Hier shop je Caramel et Cie boekentassen voor de lagere school!

caramel boekentas
caramel et cie boekentas galaxie
caramel et cie boekentas grrr a
caramel et cie boekentas hirondelles b
caramel et cie boekentas vlinder blauw

Blog & nieuws

Kamiel & co op Instagram