Blog

condor collants kerst

Condor collants en kniekousjes

04.12.2018

Cóndor kousen online kopen, je kan er niet meer omheen. Condor staat voor de beste kwaliteit in tal van kleurtjes.

Condor is ontstaan 1898 in een dorpje niet ver van Barcelona en al meer dan 100 jaar verdienen ze hun strepen in de 'kousenindustrie'. Bij elk Cóndor artikel wordt er nagedacht over het comfort voor de baby's, kinderen, heren en dames die de kousen zullen dragen.

Wij volgen bij www.kamielenco.be de Condor kniekousen en de Condor collants. Ze bestaan uit 75% katoen 22% nylon en 3% elasthane voor de vormgeving na het wassen. Je mag ze in de machinewas doen op 40°.

Cóndor investeert in kwaliteit en eerlijke productie, dat je kan terugvinden in elke stap van het ontwikkelingsproces. Heb bedrijf voelt zich verantwoordelijk voor zijn omgeving en gebruikt de beste natuurlijke materialen zoals katoen, zijde en bamboe. De producten die ze gebruiken om te kleuren en in de bijkomende accessoires voldoen alle EEG-voorschriften.

Cóndor weet hoe belangrijk het is om steun te hebben van de werknemers. Het ondersteunt daarom "On-going Improvement" en beloont de bijdragen van de werknemers, terwijl ze blijven in zetten op training voor de werknemers.

Cóndor werkt met verschillende sociale werken; samen met Intermón-OXFAM bouwden ze in 2011 een school in Burkina Faso om de ontwikkeling van kinderen te ondersteunen. Ook werkten ze al samen met CARITAS en het Vicente Ferrer Foundation.

Kortom, een bedrijf dat verder kijkt dan enkel winsten.

Shop eenvoudig je Condor kousen!

condor-kniekousen-met-rib
condor collants peony
condor kniekous
condor kous
condor-knee-socks-egyptian-cotton-ribbed-moutarde

Blog & nieuws

Kamiel & co op Instagram