Blog

done by deer kussen

Done by Deer 2018

17.01.2018

Ozzo, Raffi, Elphee, Nozo, Antee, ... ze zijn nog steeds van de partij in de Skandinavische reeks van Done by Deer.

Done by Deer 2018 stelt uiteraard wel een aantal nieuwigheden voor om in de keuken te gebruiken. Ten eerste is er de Yummy pusher: deze maakt het makkelijker om het eten op de vork of lepel te kunnen krijgen, zodat ze sneller zelf zich kunnen behelpen. Verder kan je de anti-slip plate contour nu vinden in dark powder of grey gecombineerd met gold, of in dark blue (weliswaar zonder goud omdat het iets geschikter voor de jongens is). Ook de bowls komen in deze kleurtjes. De easy-grip cutlery set is nu uitgebreid met een mesje. De Done by Deer dinner set wordt nu ook in Contour dark powder/gold, dark blue en grey/gold verkocht.

Eindelijk zien we nu ook een Comfort blanket in het gamma van Done by Deer, mooi in het thema van Raffi de giraf en verkrijgbaar in powder en blue en wellicht tegen een mooie prijs van 20-25 euro. Het bedlinnen wordt in de maat 100/135cm extra gemaakt in Sleepy powder, blue en grey. En kussentjes Elphee/croco kan je bijpassend kopen ook in deze kleurtjes - ze kunnen heerlijk gecombineerd worden met de collectie van Filibabba (denk maar aan de bed canopy in pink, grey of blue - zo kan je een knus hoekje maken in de woon- of kinderkamer). Ook verrassend is de knitted blanket Happy Dots in de drie modieuze kleurtjes. Maar de absolute topper is de Contour Quilt in 80/100cm in grey.

Speeltjes mogen natuurlijk niet ontbreken in de nieuwe collectie van Done by Deer, zo is er:

- de Ozzo soft toy dark powder

- de Antee soft toy dark blue

- een hele leuke tiny toys gift set met rattle, teether en strings (knopen) met verschillende texturen

- een supertof activity book grey in het thema Elphee

- twee schattig klinkende musical toys: Ozzo en Antee

- twee nieuwe maxi-cosi (pram) speeltjes Deer Friends in blue en powder

- en een To go activity set in het grijs

Om het geluk helemaal compleet te maken, kunnen we nu ook netjes op stap met de Done by Deer contour rugzak in het grijs.

Voeg commentaar toe
done by deer dinner set
done by deer cutlery set
done by deer gift set

Blog & nieuws

Kamiel & co op Instagram