Blog

Done-by-Deer-sfeerfoto-2_enl.jpg

Done by Deer

20.06.2016

Done by Deer uit Denemarken

Voor wie houdt van Deens design, is het label Done by Deer geweldig! Dit merk brengt unieke ideeën, inspiratie en tips voor een stijlvol leven met kinderen. Ieder product combineert innovatief design, veiligheid en gedurfde kleuren met een duidelijke referentie naar het Scandinavische leven. Knuffels, beddengoed, opbergmeubels, kinderservies: alles is even leuk!

De collectie van Done by Deer bestaat uit baby- en kinderkameraccessoires, speelgoed en knuffels, uitgevoerd in prachtige kleuren en dessins die de verbeelding van baby’s en kinderen stimuleren. De diertjes in de Zoopreme collectie van Done by Deer worden de nieuwe vriendjes van elke baby! In ieder ontwerp komen de nijlpaard, giraffe, krokodil, neushoorn en olifant terug zijn een feest van herkenning voor de kleintjes!

Mooi vormgegeven beddengoed kun je combineren met grappige opbergers en lampen in dezelfde kleurstellingen zodat ze perfect matchen.  Voor de allerkleinsten is er een complete nursery lijn van wiegdekentjes, aankleedhoezen, beschermende bedbumpers, prachtige muziek mobiels, wagenspanners, knuffels, een fantastisch hobbelpaard, schommel, vrolijke serviesjes en nog veel meer leuks. Alles is uitgevoerd in 100% duurzame en organische materialen en is helemaal op elkaar afgestemd, zodat jij een heerlijke sfeer creëert voor jouw kleine spruit.


Blog & nieuws

Kamiel & co op Instagram