Blog

ezpz bruin

Easy Peasy zomer 2018

27.12.2017

Easy Peasy… betekent gewoon ‘heel simpel’. Dat is het motto van een Frans eco-merk. Van design tot productie: elk detail in het proces is belangrijk. De ruwe materialen zijn natuurlijk en milieuvriendelijk.

Alle ‘Easy Peasy’ slofjes zijn gemaakt van 100% plantaardig gelooid leer dat heerlijk zacht aanvoelt en erg licht is. Zo kunnen de voetjes van je kids ademen én blijven ze tegelijkertijd heerlijk warm. De slofjes worden gekleurd zonder gebruik van metalen, chroom of zouten en de gebruikte lijm is op waterbasis, erg veilig. De kindjes mogen ze dus gerust in de mond stoppen.
De flexibele, anti-slip zooltjes geven kindervoetjes genoeg ruimte om op natuurlijke wijze te groeien en spieren te ontwikkelen, net zoals op blote voetjes. Een laagje natuurlijk hevea (rubber) aan de zool zorgt voor nog beter comfort en maakt het slofje geschikt voor elke dag.

Ontdek zelf ook het verschil met EZPZ slofjes en vind bij ons steeds de leukste modellen online.

Iedereen zal smelten voor de comfortabele babyschoentjes van Easy Peasy. Frisse kleurtjes en motiefjes geven hun kwaliteitsvolle slofjes net dat extraatje.

Bekijk de Easy Peasy slofjes

Voeg commentaar toe
ezpz blumoo-givre-blanc-cuivre
ezpz lilip
ezpz mexi-amande

Blog & nieuws

Kamiel & co op Instagram