Blog

elodie details embedding bloom pink play mat

Elodie Details verrast met nieuwe collectie

17.01.2018

Nog even geduld, wellicht tot half februari, maar dan kan je je hart weer helemaal ophalen aan de nieuwe collectie van Elodie Details. Het Zweedse merk heeft altijd al willen bewijzen dat babyspulletjes niet enkel functioneel moeten zijn, maar ook mooi. De ontwerpster hecht veel detail aan de reeks tutkettingen, nieuwe thema's hierin zijn voor de baby's:

- tender blue

- aquarelle

- embedding bloom

- frill

- gold shimmer

- happiness is born

Er komt ook een nieuwe reeks tetra doeken in bamboe materiaal: heerlijk zacht en perfect ademend voor je kindje. Hierin zijn nieuw:

- gold shimmer

- moon balloon

- embedding bloom in pink en petrol

Een gemis in de eerdere collectie, maar nu aanwezig, zijn de waskussenhoezen die je kan krijgen in de petite botanic, dots of fauna en moon balloon voor 32 euro. Bij de badcapes wordt de embedding bloom, tender blue en dots of fauna in het gamma toegevoegd. De populaire badcape Indian Chief verlaat helaas het Elodie Details gamma.

Bijzonder mooi bij de nieuwkomers van Elodie Details, zijn de play mats. Vooral zijn wij fan van de Embedding bloom, tender blue en de strakke flowing lines. Wil je er een musical toy boven, kan deze nu ook in het bijpassende Embedding bloom.

Nu al verkrijgbaar is de Elodie Details thermos, die je melk of soepje voor de kids, heerlijk warm houdt in de winter, of lekker koel in de zomer.

Ook in de Stockholm stroller en in de cosy cushions, de Elodie Details inleg voor de buggy, komen heel wat nieuwe kleurtjes aan bod! Komt het zonnetje eenmaal uit, dan kunnen we onze baby ook beschermen met een sun cap van Elodie Details! Kijk je er ook al naar uit?

Voeg commentaar toe
elodie details dekbedovertrek tender
elodie details flowing lines playmat
elodie details playmat tender blue

Blog & nieuws

Kamiel & co op Instagram