Blog

fresk weekendtassen dachsy kamielenco
Nieuw

Fresk op weekend

09.03.2019

Een toffe en praktische weekendtas komt altijd wel van pas, zowel tijdens de vakantie als de schoolperiode. Deze mooie weekendtas van Fresk kan perfect dienen als sporttas voor kleutertjes en kleine kinderen, alsook als weekendtas voor een uitstapje met je kleine oogappel!

De tas heeft 2 stevige handvaten met lederen accenten, een ruim extra zakje met rits vooraan en is vervaardigd uit recycled PET-flessen. Deze stijlvolle en duurzame collectie bestaat uit verschillende modellen. Ontdek ze nu snel!!

Zonet kwamen deze leuke thema's binnen

- Fresk weekender dachsy - de teckel: deze tas combineert de klassevolle handvaten in cognac met het chique grijs

- Fresk weekender giraf en swan (al eerder uitgebracht)

- Fresk weekender birds: een leuke warmroze voor de meisjes

De Fresk weekendtas large is nieuw in het assortiment: deze tas is 55cm x 26cm groot en kan echt wel dienen om op groots weekend te gaan. De kleine Fresk weekendtas is dan weer idealer bij sportuitstapjes en een uitstapje naar oma en opa!

Gaan logeren, sporten of weekendje weg? Met deze tas van Fresk kan het allemaal.

Fresk ontwerpt producten om het leven vrolijk en kleurrijk te maken. Fresk wilt ook eerlijke producten maken, daarom gebruiken zij 100% organisch katoen en hanteren zij het GOTS keurmerk.

Het GOTS (Global Organic Textile Standard) keurmerk is een textielverwerkingsstandaard voor biologische vezels. Het keurmerk is wereldwijd erkend en wordt alleen toegekend na onafhankelijke certificatie voor de hele textielketen. Het geeft zekerheid over de biologische status van het product.


Shop hier eenvoudig je Fresk weekendtas

Voeg commentaar toe
fresk weekendtas birds kamielenco
fresk tassen kamielenco
fresk weekendtas giraf kamielenco
fresk weekendtas swan kamielenco

Blog & nieuws

Kamiel & co op Instagram