Blog

green toys brandweerwagen 2
Nieuw

Green Toys

19.05.2020

Het robuuste speelgoed van Green Toys wordt gemaakt van 100% gerecyclede melkflessen en is vrij van BPA en weekmakers. Er zitten geen metalen onderdelen in het speelgoed van Green Toys en hierdoor is het geschikt voor binnen en buiten. Vies en vuil? Draai het gerust een keertje mee in de vaatwasser, handig!

Ook de verpakkingen van deze ecologische producten zijn gemaakt van gerecycleerd karton en bedrukt met soja-inkt.

Green Toys is een merk dat gelooft in een betere wereld. Alle Greentoys speelgoed producten zijn gemaakt van High-density polyethyleen (HDPE). Dit materiaal wordt beschouwd als een van de veiligste en schoonste plasticsoorten.

Vooral de Green Toys veerboot is één van onze favorieten, ecologisch speelgoed van goede kwaliteit. De veerboot beschikt over twee auto’s en blijft echt drijven op het water. Zo kunnen kinderen zowel binnen, buiten, in bad of in het zwembad spelen met de veerboot! Het speelgoed is uit een geheel gemaakt, en bevat dus geen toegevoegde coatings. Ook zijn de veerboot en de auto’s vrij van BPA, PVC, weekmakers en andere schadelijke stoffen. Het Green Toys speelgoed is dus veilig, stevig en vooral heel leuk!

Je kan Green Toys online makkelijk en snel bestellen of je komt langs in onze winkel! Online krijg je 10% voor je volgende aankoop als bonus!


Scoor hier 10% op Green Toys voor je volgende aankoop!

green toys car carrier 3
green toys dump truck
green toys rode rakket
green toys sleepboot 2
lottie pop schooldagen
lottie pop queen of the castle
lottie spring ballet celebration
lottie swan lake

Blog & nieuws

Kamiel & co op Instagram