Blog

P2278718

Jeune Premier 2019

27.02.2019

Jeune Premier eenvoudig online kopen bij Kamielenco. Dit Belgische merk maakt sinds 2012 geweldige collecties schooltassen, pennenzakken en een rugzakkenlijn. Allemaal met hippe kindvriendelijke designs en vervaardigd uit kwalitatieve materialen die stevig en vederlicht zijn. Samengevat, de tassen van Jeune Premier zijn het ultieme compromis tussen wat ouders wensen en de fantasie van kinderen.

Wil jij weten welke Jeune Premier boekentassen er zullen zijn voor komend schooljaar 2019-2020? Dan kijk je best online bij ons en scoor je je nieuwe Jeune Premier boekentas eenvoudig online hier!

Nieuwe thema's zijn:

- Jeune Premier Compass

- Jeune Premier Unicorn Gold

- Jeune Premier Cherry Pompon

- Jeune Premier Cherry Studs

- Jeune Premier Flamingo

- Jeune Premier Giraffe

- Jeune Premier Lion Head

- Jeune Premier Space Rainbow met LED lampjes

- Jeune Premier Viking

- Jeune Premier Sports Jack

of de eerder gekende Jeune Premier Rainbow Unicorn of Tiger navy. De Jeune Premier Signature lijn Cherry Pink, Robot, Rocket en Pencils zijn een stunt in prijs!

Jeune premier werd opgericht toen hun zoontje Ralph van 2.5 jaar naar de kleuterschool moest. De ouders van Ralph vonden geen geschikte boekentas die voldeed aan design en gewicht en besliste dan maar zelf een boekentas te laten maken en zo ontstond het begin van Jeune Premier. Aangezien er meer en meer vraag kwam van andere mama's naar de boekentas van Ralph, besliste de ouders van Ralph een eerste collectie te maken. En zo werden de eerste boekentassen van Jeune Premier al snel in de winkels verkocht.

Enkele pro's van Jeune Premier:

  • 2 jaar garantie
  • Sterke, kwalitatieve materialen
  • Kindvriendelijk en veilig
  • Productie met respect voor de omgeving

Jeune Premier terug naar school 2019-2020

Voeg commentaar toe

Blog & nieuws

Kamiel & co op Instagram