Blog

kidzroom hearts trolley kamielenco

Kidzroom trolley en rugzak

20.02.2019

Met deze coole Kidzroom trolley is jouw kindje helemaal vertrekkensklaar voor een nachtje slapen bij de grootouders, een weekendje weg of misschien zelfs wel ready to go voor een verdere trip. De Kidzroom trolley koffer is de perfecte reisgenoot voor ieder kind.

Het hoofdcompartiment beschikt over gekruiste elastische banden met kliksluiting waardoor de inhoud netjes op zijn plaats blijft. Voor al je spullen is er nog een extra ruim vak voorzien op de voorzijde. Beide sluiten met een rits afgewerkt met fake leather cognackleurige ritsjes, die zorgen voor een luxe finishing touch. De trolley heeft een uitschuifbare trekstang en is makkelijk te rollen of aan de lus aan de bovenzijde te dragen.

De afmeting is 40 x 30 x 14 cm en de trolley is gemaakt uit 100% Polyester en heeft een gewicht van 1.5kg.

Kidzroom kids tassen hebben in snel tempo de harten van de peuters, kleuters, lagere school kinderen en hun ouders veroverd. Voor elke collectie zoeken de Kidzroom stylisten met veel liefde en passie de mooiste dessins en verwerken deze in rugzakken en tassen. We zien hun inspiratie terug in mooie prints en prachtige ontwerpen van de tassen en rugzakken. Absoluut onweerstaanbaar voor de kleintjes en hun ouders.

Hier zie je alvast de nieuwste collectie Kidzroom rugzakken:

- Kidzroom rugzak sloth

- Kidzroom rugzak crocodile

- Kidzroom rugzak cat

- Kidzroom rugzak fearless pink

- Kidzroom rugzak fearless army

- Kidzroom rugzak fearless grey

En dan moet je zeker ook 's piepen bij de Kidzroom trolley black and white: hearts, planes en superhero! Vast en zeker wat voor jouw oogappel!

Hier shop je eenvoudig je Kidzroom trolley!

Voeg commentaar toe
kidzroom hearts trolley
kidzroom plaes trolley kamielenco
kidzroom planes trolley kamielenco

Blog & nieuws

Kamiel & co op Instagram