Blog

koko-noko-babykleding-kinderkleding-jongens-meisjes-zomer-2018

Koko Noko kinderkleding

26.03.2018

Koko Noko is een nieuw kinderkledingmerk, voor jongens en meisjes, van de Nederlandse textielgroep Van Gennip Textiles. Koko Noko is eigenweis, nieuwsgierig en verrast met hippe nieuwe designs en prints. De kleding is gemaakt uit stoffen van hoge kwaliteit en is verkrijgbaar in de maten 56 tot en met 128. De eerste Koko Noko kinderkleding collectie werd geleverd in februari 2018, maar wij kozen het winterseizoen om Koko Noko te laten starten online in onze webshop en voelbaar in onze winkel.

Koko Noko maakt kinderkleding niet alleen voor Nederlanders, Europeanen, maar voor de wereldburgers van de toekomst. Praktische en robuuste kleding, trendy en kleurrijk, en geschikt voor alle wasmachines!

Iedere dag is weer een nieuwe ervaring voor uw kleintje. Maak er het beste van met Koko Noko kinderkleding. Dit is de ontdekkingsreis van het leven, geniet van de reis met Koko Noko.

De ontwerpers lieten zich inspireren door kokosnoten. Kokosnoten zijn inspirerende avonturen. Ze drijven wanneer je ze in het water laat vallen, zij gaan met de stroming mee en komen aan op een nieuw strand, waar ze uitgroeien tot een palmboom en hun eigen kokosnoten groeien. Koko Noko is een exclusief merk met vaste verkoopprijzen.

Koko Noko komt samen in de wieg met merkjes zoals Dirkje, Charlie Choe en nog anderen in de Van Gennip Textiles groep.Voeg commentaar toe
koko noko wintercollectie
koko-noko-kleding meisjes

Blog & nieuws

Kamiel & co op Instagram